2777
2789
عنوان

اگر همسایتون ...

814 بازدید | 47 پست

بخواد یه وسیله برقی بهش بدین قرض ؛ اینکارو میکنید؟؟ 

ظهر همسایه کناریم اومد خواست ازم. باهم‌خوبم نیستیم. در حد یه سلام‌خشک و خالی. منم گفتم نه دم دست نیست. میدونست دارم وگرنه میگفتم ندارم. ترسیدم بسوزه یا خرابش کنه بعد شوهرم غرش رو ب من بزنه. حالا کمی ناراحتم .بنظرتون کار بدی کردم؟؟؟

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 

خوبکاری کردی

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وسیله برقی اصلا نباید بدی به کسی  دقیقا مطمئن باش خراب شه شوهرت غرشو به تو میزنه من تجربش دارم ...

ممنون خیالم رو راحت کردی.

نه کارت اوکی بود

کار طرف موجه نبود بیاد از همسایه ای که نمی شناسه و ارتباط خاصی ندارن وسیله قرض کنه

حداقل اگر پرسیدنش هم ایرادی نداشته باشه، توقع و انتظاری نباید باشه

آدم باید به کسی وسیله قرض بده که بشناسه طرف رو و بدونه از وسیله خوب مراقبت می کنه

حالا مواد غذایی بحثش فرق داره (اونم اگر طرف نیازمند واقعی باشه)

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

خودم میگم بیاخونه خودم کارت بکن

کاربر قدیمی....زمان پرویز زاهد...استیکرهای متحرک و رقصنده.... یه جورایی سایت کاریابی بود... کاش برگردیم به ۸۹.... رشت وزاهد و امیر فنی 😅امیر فنی تست میکنم    زاهد تست میکنیم😅😅یهویی ۱۰۰نفر پیداشون میکردیم و تاپیک شروع میشد

من اولا ساده بودم یه بار دستگاه بخورم رو دادم یکی از همسایه ها بعد که پس داد دیدم کاملا داخلش رو تمیز کرده و جرمهاش رو گرفته خیلی ازش تشکر کردم اما وقتی زدم تو برق اتصالی کرد و میخواست دستمو برق بگیره

خیلی خوب میشدک میتونستی کارشورابندازی ولی چیزیرخواسته ک ....خداخودش میببنه دیگ چ شوهری داری بهترک ند ...

اخه چیز واجبم نبود . میدونی یبار جاروبرقی دادم ب کسی  دو روز نگه داشت وقتی گرفتمش همین ک زدم‌برق موتورش سوخت . شوهرم برد تعمیر گفتن آب کشیدن باهاش. ۱میلیون خرجش شد خودشم‌درست نشد یکی دیگه خریدم.شوهرم بنظرم‌حق داره