حنانازشونم مدیر عضویت: 1402/06/11 تعداد پست: 1623 عنوان چاق شدن | مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 38 پست بچه ها بدلیل ریزش شدید موهام، سه ماهه دارم قرص مکمل و آهن میخورم بشدت چاقم کرده دیگه اعصابم بهم ریخته از فکر چاق شدن .موندم چکار کنم بذارم کنار یا ادامه بدم خسته شدم 1402/09/26 | 21:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حنانازشونم مدیر استارتر عضویت: 1402/06/11 تعداد پست: 1623 منم قطره سیلیس خودم چاق شدم ۵کیلو ریزششم هیچ تغییری نکرده شما دکتر بهت مکمل داد یا خودت خوردی من م ... من خودم گرفتم یونی زینک روزی یه دونه . قرص اهن و کلسیم یه روز در میون
فندق_کوچک عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 4857 میدونه اکه قطع کنم یکم بر میگرده وزنم اما الان دو دلم زوده یا نه . سه ماه خوردم خیلی از مکمل ها و ویتامین ها دوره شون سه ماه ست...فکر کنم بتونی قطع کنی الان ...نتیجه ای گرفتی از مصرف یه دوره؟؟من هیرویت یا هیرتامین میخوردم سه ماهه بود ولی فایده ای هم نداشت کلا (:
زرینtaj2 عضویت: 1402/09/09 تعداد پست: 8178 یونی زینکمیخورم . با یه قرص اهن و یه روز درمیون کلسیم دی با مشورت با پزشکتون قرص اهن رو قطع کنین کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد
حنانازشونم مدیر استارتر عضویت: 1402/06/11 تعداد پست: 1623 خیلی از مکمل ها و ویتامین ها دوره شون سه ماه ست...فکر کنم بتونی قطع کنی الان ...نتیجه ای گرفتی از مص ... سه ماهه خوردم . آره یکم ریزش موهام کمتر شده خیلی شدید میریخت. میترسم زود قطع کنم برگرده
حنانازشونم مدیر استارتر عضویت: 1402/06/11 تعداد پست: 1623 با مشورت با پزشکتون قرص اهن رو قطع کنین بیشتر فکر میکنم یونی زینک چاق کننده باشه بنظر شما ممکنه از آهن باشه؟ . میخام قطع کنم یا هر روز یه دونه به ترتیب بخورم روزی یکیشو .باهم نخورم تو یه روز
فندق_کوچک عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 4857 سه ماهه خوردم . آره یکم ریزش موهام کمتر شده خیلی شدید میریخت. میترسم زود قطع کنم برگرده ... ببین مثلا هیرویت که مکمل مو و ناخن و ...هست هر سه ماه میخوری بعد یکی دو ماه فاصله میندازی دوباره ادامه میدی (:
زرینtaj2 عضویت: 1402/09/09 تعداد پست: 8178 بیشتر فکر میکنم یونی زینک چاق کننده باشه بنظر شما ممکنه از آهن باشه؟ . میخام قطع کنم یا هر روز یه دو ... البته فکر کنم همون یونی زینک چاق کننده باشه چون بعصی پزشکا برای چاقی تجویزش میکنن کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد
حنانازشونم مدیر استارتر عضویت: 1402/06/11 تعداد پست: 1623 ببین مثلا هیرویت که مکمل مو و ناخن و ...هست هر سه ماه میخوری بعد یکی دو ماه فاصله میندازی دوب ... اره همون یک ماه و نیم اول هیرویت خورم اصلا تاثیری نداشت بشدت جوش زددم و پوستم افتضاح شده بود
حنانازشونم مدیر استارتر عضویت: 1402/06/11 تعداد پست: 1623 البته فکر کنم همون یونی زینک چاق کننده باشه چون بعصی پزشکا برای لاغری تجویزش میکنن اره میخام یه روز درمیون کنم