2777
2789
عنوان

چاق شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 38 پست
میدونه اکه قطع کنم یکم بر میگرده وزنم اما الان دو دلم زوده یا نه . سه ماه خوردم

خیلی از مکمل ها و ویتامین ها دوره شون سه ماه ست...فکر کنم بتونی قطع کنی الان ...نتیجه ای گرفتی از مصرف یه دوره؟؟

من هیرویت یا هیرتامین میخوردم سه ماهه بود ولی فایده ای هم نداشت کلا

(:

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یونی زینک‌میخورم . با یه قرص اهن  و یه روز درمیون کلسیم دی

با مشورت با پزشکتون قرص اهن رو قطع کنین 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
خیلی از مکمل ها و ویتامین ها دوره شون سه ماه ست...فکر کنم بتونی قطع کنی الان ...نتیجه ای گرفتی از مص ...

سه ماهه خوردم . آره یکم ریزش موهام کمتر شده خیلی شدید می‌ریخت.  میترسم  زود قطع کنم برگرده 

با مشورت با پزشکتون قرص اهن رو قطع کنین

بیشتر فکر میکنم یونی زینک چاق کننده باشه بنظر شما ممکنه از آهن باشه؟ . میخام قطع کنم یا هر روز یه دونه به ترتیب بخورم  روزی یکیشو .باهم نخورم تو یه روز 

سه ماهه خوردم . آره یکم ریزش موهام کمتر شده خیلی شدید می‌ریخت.  میترسم  زود قطع کنم برگرده ...

ببین مثلا هیرویت که مکمل مو و ناخن و ...هست 

هر سه ماه میخوری بعد یکی دو ماه فاصله میندازی دوباره ادامه میدی

(:
بیشتر فکر میکنم یونی زینک چاق کننده باشه بنظر شما ممکنه از آهن باشه؟ . میخام قطع کنم یا هر روز یه دو ...

البته فکر کنم همون یونی زینک چاق کننده باشه 

چون بعصی پزشکا برای چاقی تجویزش میکنن

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
ببین مثلا هیرویت که مکمل مو و ناخن و ...هست  هر سه ماه میخوری بعد یکی دو ماه فاصله میندازی دوب ...

اره همون یک ماه و نیم  اول هیرویت خورم اصلا تاثیری نداشت بشدت جوش زددم و پوستم افتضاح شده بود