2777
2789
عنوان

تمیمه

141 بازدید | 9 پست

کسی داره؟ به نظرتون تمیمه خوشگل تره یا دستبند؟

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤

من دارم خیلی دوستش دارم

برای مهمونی خیلی نازه

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دارم خیلی دوستش دارم برای مهمونی خیلی نازه

منم خیلی دوس دارم می خوام بگیرم

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤

من ده ساله میگیرم ،همه جورش و دارم ،البته جنوبیم و اینجا اکثرا دارن

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
من ده ساله میگیرم ،همه جورش و دارم ،البته جنوبیم و اینجا اکثرا دارن

ما تبریزیم اینجا اصلا باب نیست بیشتر دستبند استفاده می کنند ولی من دوست دارم از طرفی میترسم اینورا چون خیلی طرفدار نداره مسخره شم

ما تبریزیم اینجا اصلا باب نیست بیشتر دستبند استفاده می کنند ولی من دوست دارم از طرفی میترسم اینورا چ ...

البته مسخره هم که نه منظور یکم غیر عادیه استفاده ازش

ما تبریزیم اینجا اصلا باب نیست بیشتر دستبند استفاده می کنند ولی من دوست دارم از طرفی میترسم اینورا چ ...

آخه چیز مسخره ای نیست ،در ضمن چی میشه خودمون یه چیز خوب و بابا کنیم ،، بزار بقیه از تو یاد بگیرن

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
آخه چیز مسخره ای نیست ،در ضمن چی میشه خودمون یه چیز خوب و بابا کنیم ،، بزار بقیه از تو یاد بگیرن

آره میدونم که مسخره نیست گفتم زیاد باب نیست

آره راس میگی اتفاقا اینجوری خاص میشم🤭