2777
2789
عنوان

حالم بدههههههه،خیلی خیلی بد🥺

237 بازدید | 12 پست

چرا انقدر آدما عوضی هستن واقعا،یه عمر براشون همه کار میکنی،از خودت،از جوونیت،از عاطفه و احساست،از پولت میزنی بعد به بدترین شکل ممکن جوابتا میدن.واقعا خسته ام،نه پدر دارم دلسوزم باشه،نه مادرم از اول هوادارم بود،خواهر و برادرم هم ناتنی هستن،برادرم هنوز به حدی نرسیده که بشه شناختش،خواهرم ولی از اول نوجوونیش همه گند کاریاشا پوشوندم در برابر همه حتی بابای خودش(ناپدری آشغالم)دفاع کردم،همه جوره گند میزد بعد میومد میموند خونه من،من با بغیه سرش دعوا و جنگ و جدال میکردم هواشا داشتم،بیشتر از خودم دوستش داشتم،بعد با یه آدم کثیف تر از خودش ازدواج کرد و کلا قید منا زد و کلی هم حرف و دری وری پشتم گفت،بعدم به شوهرش خیانت کرد و در کمال وقاحت جدا شدو دوباره ازدواج کرد،این میون جدایی و کشمکش هاش با بقیه که همه یه انگی بهش میچسبوندم که اتفاقا همشم درست بود ولی من بازم با وجود سرکوفت های شوهرم و حرف و حدیث هاش،هرچقدر تونستم هواشا داشتم،بعدم دوباره شوهر کرد این دفعه یه آدم با سطح اجتماعی بالاتر البته از نظر ظاهری بالاتره،خانواده پسره تپه نریده نزاشتن ولی چون پسره وکیل بود اومدن خاستگاری و کسی نمیدونه خانواده پسره از لحاظ مالی و بقیه چیزا چقدر داغونن فقط ظاهر رو میدونن،حالا که یکم وضعیت مالیش خوب شده بازم اصلا نه زنگ میزنه نه میاد،نه اصلا منا آدم حساب میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه شانسی ام داشته حالا خراب خانوم ببین من انقدر خوبی کردم به اطرافیانم تعداد شمارش از انگشت های دستم خارجه ولی دیگه به جایی رسوندن منو که حاصر نیستم تره براشون خورد کنم 

این از خواهرم،مادرمم با اینکه من از اول کلی هواشا داشتم هرچی داشتم و نداشتم برا خودش و بچه هاش و حتی خونه و شوهرش خرج میکردم،با اینکه هر کاری داشت من میکردم براش،ازشم مثل سگ میترسیدم،بازم هرجا بره و بیاد هرکی رو ببینه از خواهرم تعریف میکنه،از زمان بچگی خواهرم تا حالا،هر چی عکس تو آلبوم هست و هرچی عکس از مسافرت هاش هست رو ریخته تو گوشیش هی به خرکی میرسه نشون میده،انقدر از خواهرم و شوهرش تو گوشیش عکس داره که خدا میدونه،جالبیش اینه که خواهرم اصلا آدم حسابش نمیکنه و فقط طرف بابای خودشه،مادرمم اینا میدونه ولی بازم جونش در میره برا خواهرم اینم از مادرم

این از خواهرم،مادرمم با اینکه من از اول کلی هواشا داشتم هرچی داشتم و نداشتم برا خودش و بچه هاش و حتی ...

ببین مامان منم منو از همه بیشتر تحویل میگرفت و دوست داشت چون بیشتر براش خرج میکردم وسیله میخریدم خرج خونه شو میدادم حتیپول شارژ ساختمونش و من میدادم امکان نداره مادر بچسبه به بچه ای که محلش نمیده

مادرم حتی به خاطر شوهرش منا به زور تو ۱۸ سالگی شوهر داد،خرجما نمیدادن حتی شهریه مدرسه را،من کل لباس و خوردو خوراکم رو با پولی که ۲ماه یک بار کمیته امداد میداد میدادم،دیگه آخراش پولم به درس و مدرسه نرسید سال سوم دبیرستان نصفه ول کردم و رفتم سر کار،من برا اونام خرج میکردم ولی آدم نبودن،توهمون دوران سر کار رفتن که با ناپدریم مشکل جدی داشتم مادرم به زور چاقوی آشپزخونه شوهرم داد،ناپدریم ازم متنفر بود،میگفت چرا میری سر کار سر برج پولشا نمیاری کامل بدی به من،تو توی این خونه داری میخوری و میخوابی،درصورتی که از اول بچگی اصلا نمیدونستم صبحانه چیه هیچ وقت مادرم برام نه صبحونه درست میکرد نه حتی کوچیک ترین تیکه نون یا تغذیه ای برام میزاشت،گشنه میرفتم گشنه میومدم،حتی شیفت ظهر هم که بودم هیچ وقت غذاش رو طوری درست نمیکرد که من بخورم و برم مدرسه گشنه میرفتم تا عصر،موقع سر کار هم،بدون صبحانه بودم،ناهار سر کار بودم،برای شام هم شوهر عوضیش همیشه صبر میکرد بیام سر سفره بعد یه دعوا راه مینداخت که من با گریه میرفتم میخوابیدم بدون شام،همیشه این کار رو میکرد،ولی خدا شاهده من هرچی کمیته میداد یا حقوق میگرفتم برای اونا خرج میکردم ،نمیگم براخودم خرج نمیکردم چرا از وقتی که عقلم رسید سعی کردم وسط لباس کهنه هایی که مردم میدادن و مامانم تنم میکرد برای خودمم یه چیزی بخرم واین بیشتر شوهر مادرما عصبی میکرد که چرا برا خودم چیز میخرم

ببین مامان منم منو از همه بیشتر تحویل میگرفت و دوست داشت چون بیشتر براش خرج میکردم وسیله میخریدم خرج ...

مادر من اینطوری نیست،از من میکنه ولی هر چی داره دودستی تقدیم خواهرم میکنه،همه تو فامیل میدونن چقدر دوستش داره

بعدم که ۱۸سالم شد ندیده نشناخته به یه غریبه بدون تحقیق شوهرم داد،گفتم شوهر نمیکنم،نمیشناخت خانواده پسره را،میترسیدم معتاد باشه یا دست بزن داشته داشته باشه،چه میدونم میترسیدم ازدواج کنم ولی اون نمیفهمید میگفت تو بری من خوشبخت میشم از شرت خلاص میشم،شوهرم داد حالام اینجا دارم غصه میخورم،غصه خودما،غصه تنهاییم را،غصه بی زبونیم را،غصه بی کس بودنم رواز اول از شوهرم میترسیدم،چون از مادرم میترسیدم از اینم میترسم،آدم خسیسی نیست،پولدار نیست به زور خرجمون درمیاد ولی همونم توخونه خرج میکنه،چیزی بخوام از لحاظ خوراک برام میخره،ولی زیاد موافق خرید لباس و این چیزا نیست،میگه بیشتر پس انداز کن،البته منم هیچی ندارم که بخوام پس انداز کنم،آدم بدی نیست ولی وقتی قاطی میکنه همه ازش میترسن،وقتی عصبی میشه هرچی به ذهنش بیاد به زبون میاره هیچ وقتم تاحالا معذرت خواهی نکرده به خاطر حرفهایی که بارها و بارها به خاطرشون قلبم روحم و همه وجودم شکسته،فحش نمیده،من اجازه ندادم،حریم نگهداشتم هیچ وقت کوچک ترین بی احترامی به خانوادش نکردم اونم چیزی نمیگه با اینکه همه چیز رو میدونه ولی زبونش مثل نیش عقرب میمونه،انگار میفهمه و براش مهم نیست که چی میگه،اگر از دوی عصبانیت بود بعدش عذر خواهی میکرد ولی این عذر خواهی نمیکنه،منم همیشه مثل احمق ها زبونم کوتاهه،مثل یه گاو وقتی بحث میشه فقط سکوت میکنم

بعدم که ۱۸سالم شد ندیده نشناخته به یه غریبه بدون تحقیق شوهرم داد،گفتم شوهر نمیکنم،نمیشناخت خانواده پ ...

من فقط در تعجبم چرا انقدر از مادرت میترسی از شوهرت میترسی واقعا چرا

من فقط در تعجبم چرا انقدر از مادرت میترسی از شوهرت میترسی واقعا چرا

از مادرم دیگه نمیترسم،از بچگی به طرز وحشتناکی منا میترسوند که میزنتم،ولی نمیزد و من حسابی از زدن میترسیدم،بزرگ که شدم از بس دوستش داشتم و بهش وابسته بودم ازش میترسیدم،هیچ وقت ازم راضی نبود ،هیچ وقت ازم تعریف نمیکرد،همش پیش همه جلوی خودم بدما میگفت

از مادرم دیگه نمیترسم،از بچگی به طرز وحشتناکی منا میترسوند که میزنتم،ولی نمیزد و من حسابی از زدن میت ...

وای دیگه ولش کن لطفاااا انقدر سواری نداره بهش چقدر حرص خوردم😐😐😐

عزیزم چ سرنوشت تلخ و سختی

شاید بهتر باشه بهیچ کدومشون دیگه فکر نکنی و رو پیشرفت وارامش خودت کار کنی

این برخوردای همسرتم درونش نهادینه شده و فک نکنم بتونی تغییرش بدی،پس بهتره فقط تمرکزت رو خودت باشه💝