2789
عنوان

پوست شما هم؟🥲

335 بازدید | 51 پست

پوست صورتم ، پا دست و بدنم مثل پوست نوزاد لطیف و نرم و حساس. چیکار کنم بنظرتون اینجوری بمونه 

سینه هام خیلیییی حساسن و زود قرمز میشه😂 واقعا خیلی بده😢 دیروز تو حموم ناخنم که زیاد بلند نیس خورد جاش هنوزم مونده 

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پز زیر پوستی

وا هرچی شد میگید پز بابا پز نمی دم تو فکر میکنی پز میدم چرا باید بدم فقط میخواستم بدونم هرچی چی که خودت نداری بقیه دارن رو پز ندون 

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

منم 😁

بعضیا وقتا که خجالت میکشم قرمز میشه لپم 🤣😪😪😪 همه میفهمن

تو که دوروز پیش میگفتی پوستم ترک داره😑

اشتباه گرفتی 😂😂😚

من تو عمر ترک نداشته

پز زیر پوستی

حسودی نکن گلم