2789
عنوان

بچه سوم

133 بازدید | 12 پست

مامانا من خیلی تنهاام. فقط یه برادر مریض دارم. خاله هم ندارم. خانواده شوهرم هم اصلا اهل رفت و آمد نیستن و دخترا فقط با خودشون خوبن. دو تا بچه دارم. به نظرتون بچه سوم بیارم؟ 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خب این آینده بچه تامینه؟ پدر خوبی داره ؟

اوضاع مالی و عاطفی خوبی دارین ؟؟ جنسیت برات مهمه؟

توانایی خوشبخت کردن ی انسان دیگرو داری ؟

و همواره نور بر تاریکی پیروز است☀️🦁 ،،،، خونایی که چکیده ،،، ما یادمون نمیره :) 💔

اگه شرایط مالیت اوکیه بیار

شرایط مالیمون خوبه ولی مشکلم بارداریم هست که بارداری دومم خیلی سخت بود. مشکل اضطراب گرفتم که وحشتناک بود و مجبور شدم تو بارداری داروی اعصاب بخورم ولی بازم شرایطم اوکی نشد

شرایط مالیمون خوبه ولی مشکلم بارداریم هست که بارداری دومم خیلی سخت بود. مشکل اضطراب گرفتم که وحشتناک ...

بایدبادکترمشورت کنی انشالله که میشه

الهی در بزنند،دررا باز کنی، معجزه ای پشت در باشد.

خب این آینده بچه تامینه؟ پدر خوبی داره ؟ اوضاع مالی و عاطفی خوبی دارین ؟؟ جنسیت برات مهمه؟ توانایی ...

از نظر مالی اوکی هستیم. جنسیت برام مهم نیست چون هم دختر دارم هم پسر. مشکلم بارداریم هست که تو بارداری دوم مشکل اضطراب داشتم و مجبور شدم داروی اعصاب مصرف کنم. البته همچنان ادامه داشت این مشکل و روی بچم خیلی تاثیر گذاشته

از نظر مالی اوکی هستیم. جنسیت برام مهم نیست چون هم دختر دارم هم پسر. مشکلم بارداریم هست که تو باردار ...

عزیزم پس حتما زیر نظر روانپزشک و دکتر زنان باش 

و همواره نور بر تاریکی پیروز است☀️🦁 ،،،، خونایی که چکیده ،،، ما یادمون نمیره :) 💔

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز