2777
2789
عنوان

ای وی اف ۱۴۰۲

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 36 پست
خدا به بچتون و تودلیتون سلامتی بده😍واسه منم دعا میکنید لطفا؟🥺

ممنونم حتما دعا میکنم 💚💚..خودم هم این روزا رو گذروندم ..البته پسر دومیم هم دوسالشه و اون تیکر تولد چهارسالگی اولیه🤭🤭

تو ای ساغر هستی به کامم ننشستی ............

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بگی مشکل از شما بود یا همسرتون؟ما دوتامون مشکل داریم دوبارم انتقال ناموفق داشتم

مشکل اصلی همسرم بود با تحرک خیلی کم و مورفواوژی صفر..چندسال که دنبال درمان همسرم بودیم اخرش هم زمان آی وی اف خودم تنبلی گرفتم

مشکل اصلی همسرم بود با تحرک خیلی کم و مورفواوژی صفر..چندسال که دنبال درمان همسرم بودیم اخرش هم زمان ...

من خودمم تنبلی دارم ولی خب با دارو و امپول تخمکم بالغ میشد..الان خانواده همسرم میگن اگه زن سالم باشه با ای وی اف حتما نتیجه میگیره..قبل انتقال ک سونو دادم دکتر گفت علیه همه چی

برای حل مشکلاتم صلوات بفرستین....ممنونم
من خودمم تنبلی دارم ولی خب با دارو و امپول تخمکم بالغ میشد..الان خانواده همسرم میگن اگه زن سالم باشه ...

خانواده همسرت اطلاع کافی در این زمینه ندارن من زمانی که تنبلی نداشتم  دوبار آی یو ای کردم چون وضعیت همسرم خوب نبود منفی شد زمان  آی وی اف بزرگترین تخمک من ۱۶میل بود همون هم نتیجه داد...استرس و اضطراب خیلی رو روند بارداری تاثیر داره .من وهمسرم بعد بدنیا اومدن بچه اولم اصلا فکرشو نمیکردیم طبیعی بچه دار شیم چون هفت سال بچه میخواستیم نشد دلیلش فقط نداشتن استرس بود بنظرم 

خانواده همسرت اطلاع کافی در این زمینه ندارن من زمانی که تنبلی نداشتم  دوبار آی یو ای کردم چون و ...

مرسی مهربون بابت توضیحاتت  

برای حل مشکلاتم صلوات بفرستین....ممنونم
سلام خوبی یه سوال داشتم ازتون شما تزریق چربی انجام دادید هنوز ماندگاریش هست یا ازبین رفت بعد کدوم دک ...

سلام عزیزم بله هنوز  مثه 5سال پیشه 

پیش دکتر کَسگری

خدا        
مشکل اصلی همسرم بود با تحرک خیلی کم و مورفواوژی صفر..چندسال که دنبال درمان همسرم بودیم اخرش هم زمان ...

ببخشید چه جوری با تحرک پایین و مورفو صفر باردار شدین..واقعا معجزه خدا بوده.منم شرایطم مثل شماست ولی نشده