2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دقیقا ای کاش ازدواج نمیکردم

منم بعضی وقتها واقعا ناراحتم ،حالا جالبش اینجای من از بین هم فامیل خودم هم همسرم جزو بهترین زن و شوهر ها هستیم ،وای واقعا متاسفم برا زندگیم ،کسی نمیدونه چقدر بعضی وقتها عذاب میکشم

منم بعضی وقتها واقعا ناراحتم ،حالا جالبش اینجای من از بین هم فامیل خودم هم همسرم جزو بهترین زن و شوه ...

ماهم مشکل خاصی تو زندگی نداریم

ناشکری هم نمیکنم ولی واقعا میکم خدایا کاش ازدواج نبود

کاش ازدواج نمیکردم کلا خستم از همه چی

از زندگی مشترک خستم 

دلم میخاد خونه بابام میبودم مث قدیما همونقدر بی دغدغه و راحت

نه اعصاب خرابیی بود نه فکرو خیالی

لعنت لعنت لعنت

لایک نکن دوست عزیز !                                             

چرا

مثلا امروز فهمیدم همسرم پول زیاد داده خواهرش ،به من نگفته ،جالبش اینحاست خودمون خیلی لازم داشتیم ،و جالبترش ،اگه به من می‌گفت اصلا نمی گفتم نده ،چون اخلاقمو می‌دونه ،ولی بعد یه ماه تو جمع از دهن مادرشوهرم در رفت،خیای ناراحتم الان چند روزه اصلا باهاش حرف نمیزنم

ماهم مشکل خاصی تو زندگی نداریم ناشکری هم نمیکنم ولی واقعا میکم خدایا کاش ازدواج نبود کاش ازدواج نم ...

دقیقا ،منم همسرم بخدا نمونه س از هر لحاظ ،ولی بعضی وقتها آدم دوست داره آن برگرده به قبل ازدواج یا به کودکی

ماهم مشکل خاصی تو زندگی نداریم ناشکری هم نمیکنم ولی واقعا میکم خدایا کاش ازدواج نبود کاش ازدواج نم ...

خو میدونی هیچ کس قدر داشته هاش نمیدونه الان مجردا آرزوشون ازدواجه فک میکنن بهشته دیگ متاهلی بعد متأهلان الان پشیمونن 

خو میدونی هیچ کس قدر داشته هاش نمیدونه الان مجردا آرزوشون ازدواجه فک میکنن بهشته دیگ متاهلی بعد متأه ...

اره تو نی نی سایت خیلی دیدم که میکن دیر شدو ازدواج نکردیم

ولی تو دنیای واقعی از هرررررکی پرسیدم بلا استثنا از ازدواجش پشیمون بوده 

یا نهایتا گفته خوبه همه چی ولی مجردی ی چیز دیگست

لایک نکن دوست عزیز !