2821
2789

سیاه سیاهون خومون

غریبه نیا داخلمون  

اینو یه زنی خوند برا زن برادرش که سبزه بود

روز عروسی خواهرشوهره از سر کیف با ذوق میخوند و میرقصید

برا تاپیکام گزارش بزنین،براتون متقابل میزنم اگه زدین همون تاپیک رو لایک کنین برام که منم براتون بزنم زیاد نیستن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

روی اعتماد به نفس و عزت نفست کار کنی بقیشم درست میشه.

“آن‌ها آدم را جوری بار می‌آورند که خیال کنی تغییر، غیرممکن است. جوری بارت می‌آوردند تا از تغییر بترسی و همیشه به آن بدگمان باشی. چون در مغزت فروکرده‌اند که هر تغییری، فقط وضع را بدتر می‌کند… اما با تمام آن استبداد و آن کشتار و آن همه ناامیدی که حتی بیشتر از اکسیژن در هوا بود، آن‌ها رفتند، ما ماندیم و حتی خندیدیم.”🌱

همون اول این رنگ پوست باهات بوده هیچ کاریش نمیتونی کنی 

سمت هر قرص وماسک و اینا بری ول کنی بعد از چند مدت برمگیرده

وَ لاتُعَنِّنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِّرْ لی فیهِ رِزْقاً.»‌ 
یعنی چی؟

یعنی این عروسمونم مثل خودمون سبزه ست

سفید پوست نمیاریم     

برا تاپیکام گزارش بزنین،براتون متقابل میزنم اگه زدین همون تاپیک رو لایک کنین برام که منم براتون بزنم زیاد نیستن

یعنی این عروسمونم مثل خودمون سبزه ست سفید پوست نمیاریم      

چه بد چرا به عروس بیچاره روز عروسیش میگفت سیاه آخه من بودم اشکم درمیومد بهم میگفتن سیاه تو عروسیم

دعا کنید کسانیکه دلمو شکستن خدا جوابشونو بده

چه بد چرا به عروس بیچاره روز عروسیش میگفت سیاه آخه من بودم اشکم درمیومد بهم میگفتن سیاه تو عروسیم

قدیم بوده الان همه نوه هاشون بزرگن