2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام گلم من بچمو یه ماهه عمل کردم ولی تنگی مجرا پیدا کرده نمیدونم به عمل مجدد نیازه یا نه

میشه بگی چند سالگی عمل کردی پسرت الان چند سالشه و اینکه الان مثل بقیه بچه هاست ظاهرش و چندبار عمل کردی شدتم بگو ممنونم

میشه بگی چند سالگی عمل کردی پسرت الان چند سالشه و اینکه الان مثل بقیه بچه هاست ظاهرش و چندبار عمل کر ...

من پسرمو پنج ماهگی عمل کردم شدتش خفیف بود کوردیم داشت الان سوراخ روی الته ولی تنگی داره 

بهم میله داده که براش بزنم بچم خیلی اذیت میشه

زور میزنه جهش داره نمیتونه درست ادرار کنه براهمین عفونت میکنه

برا من زور نمیزنه جهششم خوبه ولی تیز نیست ادرارش یخورده پهنه رد ادرارش میله هم که براش میزنم معلوم میشه یه تنگی داره

من پسرمو پنج ماهگی عمل کردم شدتش خفیف بود کوردیم داشت الان سوراخ روی الته ولی تنگی داره  بهم م ...

تحمل کن نزار تنگ بشه به من هیچی نداد متاسفانه یبار عملش کرد باز شد چون بعدش کاری نکردیم باز تنگ شد دکتر دیگه بردم گفت باید عمل کنه و باز سوند بزاره 

تحمل کن نزار تنگ بشه به من هیچی نداد متاسفانه یبار عملش کرد باز شد چون بعدش کاری نکردیم باز تنگ شد د ...

راستش امید ندارم که با میل زدن خوب بشه

چون یروز براش میل نزده بودم دفعه بعد که میل زدم بسختی میله داخل رفت

راستش امید ندارم که با میل زدن خوب بشه چون یروز براش میل نزده بودم دفعه بعد که میل زدم بسختی میله د ...

از پسر من اینقد تتگه که میل نمیره داخلش با چی میل میزنی؟