2777
2789
عنوان

قرص گین آپ

74 بازدید | 11 پست

قرص چاقی گین آپ کسی تا حالا جواب گرفته ازش؟

انقد تعلیق شدم که دیگه سیم‌کارت نداشتم وارد سایت شم سایت خواهرمو اجاره کردم. اگه رو عمت غیرت داری گزارش نزن🤣تاپیکای قبل مربوط به خواهرمه💓.. رسیدی ࡅߺ߳ܘܟ߭ߕ، ࡃࡅ࡙ࡅߺ߲ࡉ نداره ، ࡅ࠭ܦ߳ߕܘ سرخط..یه لیسانسه ی بیکار هستم با کلی آرزوی قشنگ(ماییم و دلی ک هزار رویا برای شکفتن دارد!🤍🌱)...  خدایا مرسی که سرنوشتمو به سرنوشتش گره زدی💓M💓عشق من و تو مانند میخ طویله‌ای می‌ماند که هیچ خری قادر به کندن آن نخواهد بود😂در من هست هزار من  گر بشکند یک من  زاده شود من دیگری♡..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرص نگیر پودر جواب میده

قرص گرفتم. پودر از داروخانه میخرن؟؟؟

انقد تعلیق شدم که دیگه سیم‌کارت نداشتم وارد سایت شم سایت خواهرمو اجاره کردم. اگه رو عمت غیرت داری گزارش نزن🤣تاپیکای قبل مربوط به خواهرمه💓.. رسیدی ࡅߺ߳ܘܟ߭ߕ، ࡃࡅ࡙ࡅߺ߲ࡉ نداره ، ࡅ࠭ܦ߳ߕܘ سرخط..یه لیسانسه ی بیکار هستم با کلی آرزوی قشنگ(ماییم و دلی ک هزار رویا برای شکفتن دارد!🤍🌱)...  خدایا مرسی که سرنوشتمو به سرنوشتش گره زدی💓M💓عشق من و تو مانند میخ طویله‌ای می‌ماند که هیچ خری قادر به کندن آن نخواهد بود😂در من هست هزار من  گر بشکند یک من  زاده شود من دیگری♡..
بله

روزی چند بار میخوردی؟. چقدر اضاف کردی 

اگه عوارض دیدی هم میگی لطفا!

قرص گرفتم. پودر از داروخانه میخرن؟؟؟

من برا بدنسازی ک استفاده کردم قرصش زیاد جواب نداد

پودر سه چهار کیلو میاره بشرط تغذیه مناسب 

هم آنلاین میشه سفارش داد هم حضوری داروخانه ها بعضی هاشون دارن

من برا بدنسازی ک استفاده کردم قرصش زیاد جواب نداد پودر سه چهار کیلو میاره بشرط تغذیه مناسب  ه ...

مرسی. پس قرص که تموم شد اگه جواب نداد پودر میگیرم.  همیشه پودرای مختلف می‌گرفتم زیاد راضی نبودم.  

مرسی. پس قرص که تموم شد اگه جواب نداد پودر میگیرم.  همیشه پودرای مختلف می‌گرفتم زیاد راضی نبودم ...

اگه خواستی خارجی بگیری پودر خارجی ایوژن بگیر 

یکم گرونه ولی خب بهتر اینه که از ایرانیا جواب نگیری 

روزی چند بار میخوردی؟. چقدر اضاف کردی  اگه عوارض دیدی هم میگی لطفا!

۸ کیلو فک کنم تو یه ماه

نیم ساعت قبل از ناهار یدونه

نیم ساعت قبل از شام یدونه

صبح باید صبحونه بخوری

دوماه باید استفاده کنی 

عوارضی برای من نداشت من فقط یک بسته خوردم کمتر یک ماه ولی برگشت چون ادامه ندادم

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹                    #متاهل  
مرسی. پس قرص که تموم شد اگه جواب نداد پودر میگیرم.  همیشه پودرای مختلف می‌گرفتم زیاد راضی نبودم ...

فقط یه چی اگه کارشناس حقوقی میشه پیوی چند تا سوال بپرسم درباره دانشگاه امسال کنکور دارم انسانی