2777
2789

چطور دلتون میاد؟همینا اونایین که یه عمر بخاطر قیافشون قبل از عمل مسخره شون کردن و حالام عمل کردن فقط به خاطر اینکه تغییر کنن

هیچکس دلش نمیخواد الکی الکی درد بکشه و عمل کنه

هرجا میرم میبینم دارن اونایی که عمل کردن و مسخره میکنن

بنظرم وقتی میتونیم اینو بخوایم که شعور اینو داشته باشیم که اعتماد به نفس کسیو نیاریم پایین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم با عمل مخالفم

ولی چه حرف و نظر مزخرف و بی منطقی

چون عمل کرده زشته ؟

وای خدا مردم ما چقد عقب افتاده و احمقن

با کیا داریم توی یه کشور زندگی میکنیم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

اولا که خودشون زشتن و حسود

دوما بیشتر اونایی مسخره میشن که افراط در جراحی و تزریق دارن وگرنه جراحی در حد معقول هیشکی بدش نمیاد

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

عمل داریم تا عمل.. بعضیا خودشونو میکنن مثل سحر تبر..

هیچکسم نمیخواد خودشو مثل سحر تبر کنه

همون سحر تبر هرچی عپل کرده باز اطرافیانش بهش حس ناکافی بودن دادن و دوباره و دوباره تکرار کرده

آره خیلی بده تو شهر ما هرکی عمل زیبایی کرده مونده خونه خاستگار براش نمیاد اصلا بد میدونن خیلی بیشعورن میگن اینا زشته بچه هاشونم  میشن مثل قبل از عملشون    

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
اولا که خودشون زشتن و حسود دوما بیشتر اونایی مسخره میشن که افراط در جراحی و تزریق دارن وگرنه جراحی ...

عزیز من مگر اینگه کسی مازوخیسم داشته باشه یا اعتماد به نفسش کم باشه که این کارو کنه با خودش

هیچکسم نمیخواد خودشو مثل سحر تبر کنه همون سحر تبر هرچی عپل کرده باز اطرافیانش بهش حس ناکافی بودن دا ...

مطمعنی؟برو اینستا میبینی

نه عزیزم بعضیا برای جلب توجه

وگرنه من به شخصه مخالف عمل نیستم اتفاقا عاشق ژل لب و گونه و عمل بینی هم هستم ولی خب طبیعی نه اینک هزار سی سی

هرکسی بخواد هرعملی روی صورتش انجام بده به خودش مربوطه و به دیگران ربطی نداره که قضاوت کنن و همینطوری که شما گفتین خیلی از آدما رو دیدم که مسخره میکنن یا میگن طرف اعتماد به نفس نداشته و فلان یکی باید بهشون بگه آخه به تو چه ربطی داره مگه تو پولشو دادی اصلا شاید بخواد شبیه سحر تبر بشه بازم به اون فرد ربطی نداره در کل آدمای مفت گو زیادن به حرفشون نباید اهمیتی داد.

مطمعنی؟برو اینستا میبینی نه عزیزم بعضیا برای جلب توجه وگرنه من به شخصه مخالف عمل نیستم اتفاقا عاشق ...

با کارای دیگم میشه جلب توجه کرد

برین بقیه ی افراد معروفو هم ببینین

با کارای دیگم میشه جلب توجه کرد برین بقیه ی افراد معروفو هم ببینین

وا تو چی میگی من چی میگم

این پلنگای اینستا رو نمیبینی؟بنظرت اینا اعتماد بنفس نداشتن؟ضایعس هدفشون چیه😐

بیخی حرف شما درست