2821
2789
عنوان

بدون موضوع

191 بازدید | 8 پست
نذر کرده ام ﯾﮏ ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ ﺗﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺑﯿﺎﯾﻢ ﻭ ﺑﻨﻮﯾﺴﻢ... ﮐﻪ ضربه های ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺭﺍ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺎ ﻟﺬﺕ ﺧﻮﺭﺩ و ضربه ﻫﺎﯼ ﺭﻭﯼ ﺳﺮ ﺭﺍ ﺑﺎﯾﺪ ﺁﺭﺍﻡ ﺑﻮﺳﯿﺪ... ﻭ ﺑﻌﺪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺯﺩ ﻭ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺑﺎ ﺷﻮﻕ ﺭﺍﻩ ﺍﻓﺘﺎﺩ . ﯾﮏ ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ ﺗﺮ ﺑﻮﺩﻡ... ﻣﯽ ﺁﯾﻢ ﻭ ﻣﯽ ﻧﻮﯾﺴﻢ ﮐﻪ" ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺰ ﺑﮕﺬﺭﺩ " ﻣﺜﻞ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﮐﻪ ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺁﺏ ﺍﺯ ﺁﺳﯿﺎﺏ ﻭ ﻃﺒﻞ ﻃﻮﻓﺎﻥ ﺍﺯ ﻧﻮﺍ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ﺍﺳﺖ . ﯾﮏ ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ ﺗﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﯾﮏ ﻧﻘﺎﺷﯽ ﺍﺯ ﭘﺎﯾﯿﺰ ﻣﯿﮕﺬﺍﺭﻡ ، ﮐﻪ ﯾﺎﺩﻡ ﺑﯿﺎﯾﺪ ﺯﻣﺴﺘﺎﻥ ﺗﻨﻬﺎ ﻓﺼﻞ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻧﯿﺴﺖ! ﺯﻧﺪﮔﯽ ﭘﺎﯾﯿﺰی ﻫﻢ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ، ﺭﻧﮕﺎﺭﻧﮓ ، ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﺭﻧﮓ ، ﺑﺨﺮ ﻭ ﺑﺒﺮ! ﯾﮏ ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ ﺗﺮ ﺑﻮﺩﻡ... ﻧﺬﺭﻡ ﺭﺍ ﺍﺩﺍ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ ﺗﺎ ﺭﻭﺯﻫﺎﯾﯽ ﻣﺜﻞ ﺣﺎﻻ ﮐﻪ ﺧﺴﺘﮕﯽ ﻭ ﻧﺎﺗﻮﺍﻧﯽ لای دست و ﭘﺎﯾﻢ ﭘﯿﭽﯿﺪﻩ ﺍﺳﺖ... ﺑﺨﻮﺍﻧﻤﺸﺎﻥ ﻭ ﯾﺎﺩﻡ ﺑﯿﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﺑﻬﺎﺭ ﻭ ﭘﺎﯾﯿﺰﯼ ﺑﯽ ﺯﻣﺴﺘﺎنش زیبا نیست! ﻭ ﻫﯿﭻ ﺁﺳﯿﺎﺏ ﺁﺭﺍﻣﯽ ﺑﯽ ﻃﻮﻓﺎﻥ...
دوتاسقط داشتم مشکل ایمنی انعقادی ،مورفولوژی کم وتحرک درحدطناب زدن دور خودش:-) لطفا برای بموقع وسالم دنیا اومدن پسرم یه صلوات بفرستید،خدایا ببخش بهم (اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)آبجی یا داداشه پسرمم تو راهه😍
دوتاسقط داشتم مشکل ایمنی انعقادی ،مورفولوژی کم وتحرک درحدطناب زدن دور خودش:-) لطفا برای بموقع وسالم دنیا اومدن پسرم یه صلوات بفرستید،خدایا ببخش بهم (اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)آبجی یا داداشه پسرمم تو راهه😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همیشه وبلاگش رو میخوندم

کاش میشد حال خوبمو بنویسم که غیر قابل وصفه ،خدایا حال دل همون رو خوب کن ،خدایا از اونجایی که فکرش رو نمی‌کنیم برای تمام بنده هات خیر و خوشی و عاقبت بخیری بفرست،خدایا عاشقتم برای حال الآنم خدایا هیچ بنده ای رو از این نعمتت محروم نکن،خدا جونم دعا میکنم ،من خیلی حقیرم ولی شاید صدام به عرشت رسید،الهی الهی فرزند صالح و سالم نصیب همه منتظرا کن،خدایا شکرت،

لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم