2777
2789
عنوان

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای من عاشق دخترم مخصوصا که براش تل بزنم و پابند ببندم براش خخخ

انشاالله سالم سلامت باشه 

بنظرم اومد ک دختره 

😍😍😍خودم یه دختر دارم الان 4سال دو ماهشه مریضم میاد دورم میگیره برام آب میاره قرص میده 😍

جدی گرفته ایم زندگی دنیایی را ...و شوخی گرفته ایم قیامت را!!!گویی قرار نیست روزی از این دنیا سفر کنیم...خوابی رفته ایم عمیق!!!کاش قبل از اینکه بیدارمان کنند بیدار شویم...🌷ای خدا عنایتی بنما،🌷{ اللهم عجل لولیک الفرج}بحق حضرت زینب (س)

علائمم اولین ویارم ترش هوس کردم نمیدونستم باردارم

معدم خیلی اذییت میکنه سینه سمت راستم بزرگتر از چپ شده

شکمم گرمه پاهامم گاهی گرمه گاهی سرده حالت تهوع ام فقط حالتشو داشتم یکبارم تخم مرغ چون اصلا دوست ندارم صبح خوردم بالا اوردم نی نیم چیهه حالمم مثل قبله ن زرنگ شدم ن تنبل فقط اول بارداری مریض شدم

انشاالله سالم سلامت باشه  بنظرم اومد ک دختره  😍😍😍خودم یه دختر دارم الان 4سال دو ماهشه ...

مرسی عزیزم خدا حفظش کنه اره دخترا مهمربونن البته دختر پسر نداره ها....بچه از بچگی ذاتش معلومه ...دختر شما مهربونه 

مامان یه دخمل گوگولی
مرسی عزیزم خدا حفظش کنه اره دخترا مهمربونن البته دختر پسر نداره ها....بچه از بچگی ذاتش معلومه ...دخت ...

فداتشم ممنونم 

اره دوتاشونم عزیزن 

انشاالله هرکس در آرزوی بچه هست فاطمه الزهرا کمک کنه بچه دار بشه 

الهی آمین 

جدی گرفته ایم زندگی دنیایی را ...و شوخی گرفته ایم قیامت را!!!گویی قرار نیست روزی از این دنیا سفر کنیم...خوابی رفته ایم عمیق!!!کاش قبل از اینکه بیدارمان کنند بیدار شویم...🌷ای خدا عنایتی بنما،🌷{ اللهم عجل لولیک الفرج}بحق حضرت زینب (س)
دوهفته دیگه میرم مشخص میشه انشالله ک حرفت سبک باشه شوهرم پسر دوست داره

هر چی صلاحه پیش بیاد برات ....ولی طبق تجربم میگم اصلا به زبون نیارید علایقتون و چون اپن بچه تو شکم قشنک همه چی و میفهمه ....

مامان یه دخمل گوگولی
فداتشم ممنونم  اره دوتاشونم عزیزن  انشاالله هرکس در آرزوی بچه هست فاطمه الزهرا کمک کنه ب ...

ایشالا منم یه سقط داشتم دعا کنید این بمونه برام

مامان یه دخمل گوگولی