2821
2789
عنوان

تدریس ریاضی 😐😐😐😐🤦

146 بازدید | 14 پست

من ریاضی تدریس میکنم .خیلی هم فن بیان ام خوبه هم .هر روز هم مطالعه میکنم ریاضی رو تا روش های جدید رو هم یاد بگیرم برای خودم 

ولی نمیدونم چرا شاگردم کمه 😐🤦

فامیل و آشنا میان خیلی راضی اند از بیرون هم دو سه تا دارم ولی خب احساس میکنم کمه 🥲🤦

کدوم شهری عزیزم ؟ 

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یک سال 

تدریس جز مشاغلیه که خیلی باید صبور باشی تا جواب  بگیری..طبیعیه...

اگه به پول خیلی احتیاج داری..کنارش کار دیگه هم انجام بده...اگه نه همینطوری پیش برو نتیجه حاصل میشه

فقط سرد نشی کم بذاری واسه شاگردات که زحماتت هدر میره

عادت های اتمی و اثر مرکب
یک سال 

عزیزم چرا نمیری مدرسه تدریس کنی ؟ 

یا ازمون استخدامی نمیتونی بدی ؟

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
عزیزم چرا نمیری مدرسه تدریس کنی ؟  یا ازمون استخدامی نمیتونی بدی ؟

مدرسه غیرانتفاعی خیلی کم میدن .

آزمون هم که افراد متاهل و بچه دار امتیاز زیاد دارند قبولی سخته 

مدرسه غیرانتفاعی خیلی کم میدن . آزمون هم که افراد متاهل و بچه دار امتیاز زیاد دارند قبولی سخته  ...

اگر معتقد هستی ، سوره حشر بخون خیلی تاثیر داره

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 2 ساعت پیش
2791
2779
2792