2777
2789
کجاس چجوری باید قبول کنم

ای بابااااا

اون بالا علامت یه زنگه برو توش نوشته فلانی درخواست دوستی داده بزن روش بعد پذیرش بزن. اگه هم مسخرم میکنی دیگه هیچی

آخه اینی که میخواستم بهت شمارشو بدم رایگان سرکتاب میگیره ببینه اصلا طرف برمیگرده یانه 

. گفتم گول تبلیغات اینجارو نخوری

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ای بابااااا اون بالا علامت یه زنگه برو توش نوشته فلانی درخواست دوستی داده بزن روش بعد پذیرش بزن. اگ ...

بخدا مسخره نمیکنم بلد نیستم اینجارو الان یاد گرفتم قبول کردم پیامم دادم بهت تو اون یکی پست منو بخونی میفمی برا چی میخوام🥺

منکه نگفتم خودم دعا نویسم فقط خواستم یه شخصیو بهشون معرفی کنم که اونم میتونه انجام نده

حتما پول میلیونی هم میگیره درسته؟

من نگفتم شما هستین عزیزم ولی میگم اونا که مینویسن بعضی هاشون شیادن 

حتما پول میلیونی هم میگیره درسته؟ من نگفتم شما هستین عزیزم ولی میگم اونا که مینویسن بعضی هاشون شیاد ...

والا گلم ۱۵۰ تومن گرفت نتیجه هم داد ولی خب بعد از ۴۰ روز اثرش از بین رفت منم دیگ دنبالش نرفتم

بیا پی وی

سلام

معرفی دعانویس حتی توی خصوصی هم ممنوعه.

تعلیق می کنن.❌️❌️

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

من یکیو بلدم دعاشم صد درصد تضمینیه

سلام

معرفی دعانویس این جا ممنوعه.

تعلیق می کنن.❌️❌️

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام

تاپیکتون ممنوعه.

تاپیک شما ممکنه تعطیل میشه اما اگر کاربری بیاد و معرفی کنه آن کاربر تعلیق میشه. ❌️❌️❌️

برای قفل کردن تاپیک:

بزنین روی عکستون

نی نی سایت من

پست جدید در تاپیک هایی که ایجاد کردم

حالا هر تاپیکی رو که می خواهید قفل کنین

یا

مستقیم بزنین روی این لینک:

https://www.ninisite.com/profile/forum/CreatedTopics