2777
2789

۷ هفته قلبش هم دیده میشه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هفت هفته قلبش تشکیل شده دیگ اگ نشده باش هم کبسه زرده اگ دیده شه قلب هم تشکیل میش بعدش اگ کیسه زرده ن ...

شش هفته ۴روز بودم باسونو واژینال فقط کیسه زردرو دید

هفت هفته قلبش تشکیل شده دیگ اگ نشده باش هم کبسه زرده اگ دیده شه قلب هم تشکیل میش بعدش اگ کیسه زرده ن ...

کیسه زرده ربطی به بارداری سالم نداره ممکنه باشه ولی پوچ باشه

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
کیسه زرده ربطی به بارداری سالم نداره ممکنه باشه ولی پوچ باشه

از خودم نگفتم عزیزم دکترم بهم گفته بود ممکنه اونم باش ولی ب من گفته بود اگ کیسه تشکیل شه نگران نباشش قلبشم تشکیل میش چون من خودمم همینجور بودم 

از خودم نگفتم عزیزم دکترم بهم گفته بود ممکنه اونم باش ولی ب من گفته بود اگ کیسه تشکیل شه نگران نباشش ...

عزیزم منم از خودم نگفتم سابقه دوتا سقط دارم یکی پوچ کامل یکی باکیسه زرده اصلا نمیشه با اطمینان درمورد همچین چیزی حرف زد

میدونی برام زیاد استرس زا نیست چون اولش احتمال خارج رحمی داشتم

خارج رحمی نیس دیگ ایشالله قلبش تشکیل میشه هنوز وقت داری من شش هفته رفتم فقط ساک بود با سونو واژینال

2827
2791
2779
2792