2777
2789
عنوان

گفتار درمانی

531 بازدید | 20 پست

بچه ها 

دخترم سه سال و نیمه هست و هنوز درست حرف نمیزنه 

بعضی حروف اصلا نمیتونه تلفظ کنه 

مثلا خ را خیلی تمرین کردم الان میگه ولی نمیتونه بگه خا خو 

چه طوری باهاش تمرین کنم

اپلیکسشن یا کتاب و جزوه ای هست 

شما تو موقعیت من بودین 

باید چکار کرد 

شهرمون گفتار درمانگر نداره

من پسرم دوسال ونیم میبرمش گفتاراوایل درحدچندکلمه ساده میگفت بخاطرتشنج اینجورشدالانک میبرم خیلی بهترشده الان دارن دوکلمه ای کارمیکنن ک جمله بندی رویادبگیره.خودت توانشونداری چون واقعاصبرزیادومهارت خاصی میخادک هرکسی نداره بتونی ببریش خیلی خوبه

چِقَدرِ زیبایَندِ آنانِ کِه ازِ ریشِه خوبَند!🤍🍃

یادتون هس اولین کلمه ای که گفت چی بود؟  و اصن زود به حرف افتاد یا دیر؟ 

بچه من 17 ماهش هس و فقط میگه نه. تنها کلمه معنی داری که میگه نه هس

دیگه بقیش آواهای بی معنی. فقط از خودش صدا درمیاره

من به شوهرم میگم ببریمش گفتاردرمانی قبول نمیکنه. میگه رو بچه عیب نزار

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من پسرم دوسال ونیم میبرمش گفتاراوایل درحدچندکلمه ساده میگفت بخاطرتشنج اینجورشدالانک میبرم خیلی بهترش ...

میشه سوال منم جواب بدین؟ بالا پرسیدم

واینکه از کی میبرینش پیش گفتاردرمانگر؟ 

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
منم دخترم هم سن دختر شماست دقیقا همین مشکل رو منم دارم همه چی میگه حتی خیلی کلمه هایی که بزرگ تر از ...

دختر منم

مثلا امروز میخواست بگه قوری کشیدم میگفت عوری کشیدم هیچکس نمیفهمید گفت همون که باش چای میریزن 

بقیه فهمیدن 

باید چکار کنیم نگرانم خیلیییی

دختر منم مثلا امروز میخواست بگه قوری کشیدم میگفت عوری کشیدم هیچکس نمیفهمید گفت همون که باش چای میری ...

من که مرتب اصلاح میکنم حرف هایش رو ببین مثلا دختر من توانایی داره درست حرف بزنه حوصله نداره گاهی یه کلمه که باهاش کار کردم و یاد گرفته دیگه اشتباه بگه جوابشو نمی‌دم تا یاد بگیره درست حرف بزنه تا ۴ سالگی وقت دادم بهتر نشد میبرم کار درمان 

من که مرتب اصلاح میکنم حرف هایش رو ببین مثلا دختر من توانایی داره درست حرف بزنه حوصله نداره گاهی یه ...

مامان منم همشدر حال اصلاح کردنش هست

و من خیلی مخالفم 

احساس میکنم رو اعتماد به نفسش تاثیر میزاره و ممکنه دیگه جرئت نکنه حرف بزنه

دختر منم مثلا امروز میخواست بگه قوری کشیدم میگفت عوری کشیدم هیچکس نمیفهمید گفت همون که باش چای میری ...

عزیزم اگه تونستی گفتار درمانی ببری خیلی جواب میده و خیلییییی بهتر میشه 

ولی حالا که در دسترس نیست خودت باهاش تمرین کن ، مثلا خو خا ‌که نمیتونه بگه دست بچتونو زیر گلوت بزار و خودت خ رو بگو چون زیر گلوت لرزش داره بچه میفهمه که چجوری بیان کنه 

به حالت بازی باهاش انجام بده چند بار تکرار کن براش که یاد بگیره و بعد تو دستتو زیر گلوش بزار تا اون تکرار کنه همینجوری ادامه بده بچه یاد میگیره

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 

من گفتار درمان میبرم چند تا نکته بگم بهت 

1 گوشی و تلویزیون ممنوع 

2-باهاش آروم و با تاکید صحبت کن مثلا حرف خ رو تو غالب بازی باهاش تمرین کن مثلا بگو.  خخخخخخخاله

3 اگه میتونی مهد ثبت نام کن حتما تماس چشمی بره بالا

4کتاب داستان حتما براش بخون

5  اصلا پیشش نگین تو نمی تونی حرف بزنی اون میفهمه و ناراحت میشه

موفق باشی

هر چی کسمی دردت به گیانم امیر رضا
مامان منم همشدر حال اصلاح کردنش هست و من خیلی مخالفم  احساس میکنم رو اعتماد به نفسش تاثیر میز ...

حتما باید اصلاح بشه مثلا بچه میگه عوری تو باید درستشو بگی که بچه یاد بگیره پس چطور میخواد یاد بگیره

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 
میشه سوال منم جواب بدین؟ بالا پرسیدم واینکه از کی میبرینش پیش گفتاردرمانگر؟ 

من چندماهه میبرمش ازقبل خیلی بهترشده بازی درمانی میکنه ومتاسفانه گفتاردرمانی این روزازیادشده واصلاتوگوگل کلیپ یااموزشی نیست مربیش گفت هرکلمه توخونه۵۰تا۱۰۰باربایدتکراربشه کارت خریدم براش باهاش کارمیکنم چسبوندم ب درودیوارتامیبینه مثلامیگ کفش یاجوراب درحالی ک قبلاحتی میگفتم دستت کونمیفهمیدچیزی.براساس اموزش  هایی ک مربیشون میگ تودانشگاه دیدیم ب بچ هااموزش میدیم وبرای هربچه براساس سن ومشکلاتش گفتارودرمانشون متفاوت

چِقَدرِ زیبایَندِ آنانِ کِه ازِ ریشِه خوبَند!🤍🍃
عزیزم اگه تونستی گفتار درمانی ببری خیلی جواب میده و خیلییییی بهتر میشه  ولی حالا که در دسترس ن ...

عزیزم ممنونم برا وقتی که گذاشتی 

اتفاقا همین کار را میکنم

از آپارات یاد گرفتم 

و دارم ادامه میدم 

دعا کن حل بشه مشکلم