2777
2789
عنوان

خیلی بهم بر خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 21 پست

عزیزم مادرشوهر رو زیاد جدی نگیر

چه بهتر که نمیاد! اتفاقا این مادرشوهر باشعوریه !

من اصلا دوست ندارم وقتی شوهرم نیست مادرش بیاد یا با مادرش تنها باشم.همیشه فاصله رو حفظ کن تا براشون عزیز باشی و قابل احترام

بعضی حرفا درسته به شوخی زده میشه

ولی مهمه کی اون حرف رو بگه

میزان صمیمیت یا عادی بودن شنیده شدن این حرفا از طرف مقابل

مارشوهرا غیرقابل پیشبینی هستن

ناراحت نشو

بانرفتنت چیزی درست نمیشه

میگن ناراحتیت رو به زبون بیار ازحرکات کلی تعبیر میشه ساخت

کاربری سومه😬 بعدازدوهفته موفق به راه اندازیش شدم🤗💪دیگه گول دادم خانم خوبی باشم🤐متاهلم💑خدا نخواست که مادر بشم،سخته ولی نمیشه جنگید🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب الان مادر شما هم قطعا دلش برای شما ببشتر تنگ میشه تا دومادش  این کاملا طبیعی  ولی حا ...

اونک اره درسته ولی قشنگ خاست بگه تو برام ارزش نداری اخه من همش تو دست و پاشم هرمهمونی ای میده اولین نفر میدوعم میرم کمکش مریض میشه من میرم بیمارستان شب پیشش میمونم دعوتشم میکنم خونمون نمیذارم دست ب سیاه سفید بزنه حقوق میگیرم براش لباس میخرم خوراکی ک دوست داره میخرم شام براش از بیرون سفارش میدم اصلا توقع نداشتم یجوری شدم کلا احساس میکنم بدم میاد دیگ ببینمش 

ولی صادق باشیم

خونواده خودمون هم وقتی همسرمون خونه نباشه

راحتترن

آدم حرف خاصی وکاری نمیکنه

کاربری سومه😬 بعدازدوهفته موفق به راه اندازیش شدم🤗💪دیگه گول دادم خانم خوبی باشم🤐متاهلم💑خدا نخواست که مادر بشم،سخته ولی نمیشه جنگید🌹
اونک اره درسته ولی قشنگ خاست بگه تو برام ارزش نداری اخه من همش تو دست و پاشم هرمهمونی ای میده اولین ...

گلم محبت زیادی میشه وظیفه 

بنظر من سعی بکن نه که محبت نکنی اما کمتر انجام بدی حداقل قدرتو بدونن

اینجوری بهتره 

واقعا

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
بعضی حرفا درسته به شوخی زده میشه ولی مهمه کی اون حرف رو بگه میزان صمیمیت یا عادی بودن شنیده شدن ای ...

خانوادشون یجوریه همیشه پیش همن مادرشوهرم هر روز خونه جاریم ولوعه قلیون میکشن و غیبت و ... حتی دیدم ک میره خونه جاریم میریزن بیرون خونشو از اول مرتب میکنن من یکم ازشون دورم زیاد تو جمعاشون نیستم ولی منم براش کم نمیذارم هیچوقت اصلا توقع نداشتم اینجوری بهم بگه امروزم زنگ زد گفت همه اینجان دور هم جمع شدیم اش درست کنیم دوست داری بیا هرچقد کلنجار رفتم با خودم نتونستم برم

خانوادشون یجوریه همیشه پیش همن مادرشوهرم هر روز خونه جاریم ولوعه قلیون میکشن و غیبت و ... حتی دیدم ک ...

آدمایی که شباهت زیادی بهم دارن صمیمیتشون هم بیشتر میشه

متاسفانه فاز ما خانما اینکه فقط دوست داریم کم  نیاریم

مثلا از جاری وعروس فلانی ....

خودمون رو فراموش میکنیم وضربه میخوریم

باجاریت صمیمی هستن درست،ولی اگر رفتارشون باعث اذیت تو میشه حتما نباید مثل جاری فضا بدی 

احترامشون رو نگه داری

و این شوخی رو که بهت برخورده رو از راه درستش بیان کن

تا تکرار نشه یا شاید جوابی بشنوی که ببینی اصلا نیازی به ناراحت شدن نبوده

یکی از کاربرا نرفته بود خونه پدرشوهرش وقتیکه زنگ زدن وگفتن چرا نیومدی

اونم گفته بود که شماازمن خوشتون نمیاد وهروقت میام....

مادرشوهر هم برگشته گفته بود باشه نیاولی پسرم بیاد

کاربر به چه کنم چه کنم افتاده بود

بنظرم طبق شناختی که از خانواده شوهرش داشت باید ناراحتیش رو بیان میکرد