2777
2789
عنوان

ببیاین عکسم😁😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1544 بازدید | 114 پست
رنگ چشمات رنگ چشمای دوس پسر سابقمه الان دیدمش میخوام گریه کنم 🤣🥲

نیدونم من چرا شبیه اکس همم

بخواب آروم ای دل بی کس سرنوشت تو درده🙂🥀هوا بارون آســمون دل خون حتــی خونــه دل سردهـ..... 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه وقتایی میگردن دنبالت ولی پیدات نمیکنم  اولین تاپیکت رو خوندم   همون بود که شوهرت ورزشک ...

عزیزززززدلم امیدت به خدا باشه 

زندگی بعضی وقتا انقدر اذیتت میکنه که تورو خسته کنه اما وقتی اراده تورو ببینه چقدر قوی هستی دیگه نمیتونه روی نامهربونی بهت نشون بده و در رحمتش به روت باز میکنه

عزیزم من واقعا شکسته شدم ولی بازم بلند شدم و اینها نشونه قدرتم بود ضعیف شدم زمین خوردم اما نا امید نشدم..

امیدت از دست نده گلم

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
خوشگل خانووم😍 چه چشمای گیرایی😍🥰🌱

فدات گلم

عکسم موند یا پاک شد!!

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥