2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزمزمه شیمی درمانی هم شدن؟ چندماه ؟ خبر دارین؟ خداروشکر😔

بله اول شیمی درمانی شدن یا پرتو درمانی دقیق نمیدونم. دکتر گفته بود با پرتو اول خشکش میکنیم بعد عمل میکنیم. 

پارسال عمل کرد و کیسه موقت گذاشت هفته پیش دکتر گفته بود میتونی کیسه رو برداریم و پیوند بزنیم روده کوچیک رو به بزرگ.

گل دختر نازم آرامش

نگران نباش.

روده رو تا جایی که میشه قطع میکنن 

یه همکار دیگه هم دارم ایشون اقا هستن ۱۷سال پیش همین مشکل رو داشتن روده رو بریدن و پیوند زدن. امسال هم بازنشسته شد خداروشکر همیشه هم خوب و سرپا بود

گل دختر نازم آرامش
عزمزمه شیمی درمانی هم شدن؟ چندماه ؟ خبر دارین؟ خداروشکر😔

سلام بله پدرم سرطان روده داره ۴ماه تمام حتی اب هم میخورد بالا میورد انقدراین بیمارستانا گردوندیم اخرش یه دکترتوهمدان نجاتش داد یعنی خدای روی زمینه روده اون قسمت که غدسرطانی بودتخلیه کرد یه مدت کیسه بهش وصل بود الان اونم ورداشتن چندجلسه براش شیمی درمانی نوشته خداروشکرنصب به روزاولش خیلی بهتره دورازجونش ازمرگ برگشت

بله اول شیمی درمانی شدن یا پرتو درمانی دقیق نمیدونم. دکتر گفته بود با پرتو اول خشکش میکنیم بعد عمل م ...

پدرمن اولش همه میگفتن چسبندگی روده شدید داره بدتوازمایشا فهمیدن سرطانه اول عملش کردن بعد شیمی درمانی چندجلسه براش نوشتن

نگران نباش. روده رو تا جایی که میشه قطع میکنن  یه همکار دیگه هم دارم ایشون اقا هستن ۱۷سال پیش ...

خداروشکر😔من همسرم عمل شده کامل خداروشکر توده خارج شده الان شیمی درمانی میشه ولی ۳ لنف کنار روده درگیر بود که دکتر جهت احتیاط ۲۷ تا خارج کرد.. الان شیمی درمانی تکمیلی میشه ولی خیلی نگرانم.. خداروشکر که خوب شدن ای کاش مرحله بیماریشون رو می دونستید یا اینکه درگیر لنفم داشتن یا نه.. ولی اکثر کسایی که شیمی میشن درگیری لنف دارن.. 

عزمزمه پدرتون استیج چند بودن؟ الان کامل بهبود پیدا کردن؟

اونوش نمیدونم خواستی براتون جواب ازمایش ایناش بفرستم با مدارک پزشکیش الان خداروشکر خیلی بهتره بخدا این چندروز هرکه اینجا مریضیش مثل بابام بوده بهش معرفی کردم ترسیدم اسمشوبگم فک کنن تبلیغه خودتون راجبش تحقیق کنید اسم دکارش سیامک دانشور استان همدان بابام ۲ماه تموم بیمارستان میلاد بود اونجا تیکه تیکش کردن دوتا استخون تحویلمون دادن بقران زبونم لال ازمرگ نجاتش داد

مامانم داشت سرطان روده بزرگ پس ازچندتاحراحی کوچیک اخرکل روده برداشن باکیسه کولوستومی دائم و شیمی و پرتوشدن انامتاسفانه بعدازچندسال متاستاز داده ب سر وریه لطفاهرکس میتونه برای شفای مادرم یه صلوات بفرسته🖤

میشه واسه مامانم دعاکنی؟