2777
2789
عنوان

خون ریزی دربارداری

91 بازدید | 18 پست

سلام هفت هفته باردارم صدای قلب همچی عالی بوده پریروز ب پشت توی حموم خوردم زمین امروز ترشح داشتم عادی بود الان نگا کردم دیدم قهوهی رنگ این چیه توروقزان بگین سکتع کردم

خب پاشو برو دکتررر

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خون ریزی یا ترشح قهوه ای ؟ این دو باهم فرق دارن . اگر خونریزی داری برو دکتر الان . ولی ترشح قهوه ای موردی نداره . اگر بیشتر شد برو بهت شیاف بده

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
۷ هفته رو معاینه نمیکنن

بعضی جاها اینقدر نادونن ک من هفته قبل رفتم گفتن سونو نداریم برو اسپکلوم بگیر بیا معاینه کنیم اگه خودم قبول نمیکردم دور از جون بچم حالا نبود بخاطر همین گفتم که اگه مث من شد خودش حواسش جمع باشه

بعضی جاها اینقدر نادونن ک من هفته قبل رفتم گفتن سونو نداریم برو اسپکلوم بگیر بیا معاینه کنیم اگه خود ...

چرا معاینه میکنن؟ یعنی چطوریه؟ مثل معاینه معمولی هست؟ یا دست میبره داخل؟؟  🥺🥺

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍