2777
2789

دختره از اول ترم خودشو آویزون من کرده ک من براش گزارش کار آماده میکزذم می‌بردم هر وقت نوبت اون بوده نمی‌نوشه حالا من شنیه نبودم گفتم تو جای من بنویس ببر بده دفعه بعد من می نویسم گف باشه 

بعد الان پیام داده ک وقت نگردم بنویستم و فلان و بهمان گفتم باشع عزیزم خودم مینویسم تحویل میدم 

یدفه نوشت دیگ اسم منم ننویسی خودت تنهایی بنویس 

🥲🥲🥲

منم گفتم باشه 

از اول ترمم اصراری نداشتم با تو بنویسم عریزم 😕

دلم میخاد چارتا حرف بارش کنم

جدی چی بگم بعش ک حد خودشو بدونه فکر نکنه من خرم هر وقت خواست براش می نویسم هر وقت نخواست میتونه بره با کسی دیگه 

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

وقتی لطف زیادی میکنید حقتونه

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخام گزارش کارو ببرم به استاد بدم بهش بگم هم گروهی قراره بوده بنویسه ولی بصورت خود جوش تصمیم گرفته با من نباشه و این شده ک من دیر آوردم گزارش کارو 

بچه ها استاد مون خیلییییییییییی گیره خیلی در حدی ک ۱۰ رو ۸ میده ک نه تنها بیفتی بلکه مشروط شی

من جای شما باشم دیگه کاری براش انجام نمیدم و بی محلی

صد در صد دیگ بگه روزه من قبول نمیکنم فقط میخام یه چیزی بگم ک فکر نکته  دیوننم

عریزم روم نمیشد بعش بگم میخام تنهایی باشم گذاشت تو کاسم میخام حالشو بگیرم 

دیگه محلش نذار خودش میفهمه

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره
میخام گزارش کارو ببرم به استاد بدم بهش بگم هم گروهی قراره بوده بنویسه ولی بصورت خود جوش تصمیم گرفته ...

خب راحت بهش بگو البته لین استادی که گفتی مطمینم میگه مشکل خودتونه به من ربطی نداره

خب بهش همینو بگو بدون دعوا گزارشکار ازمایشگاست یا کارااموزی ؟ ما نوبتی میکردیم توهم بگو نوبتی ...

عریزم نوبتی بودت بعد هیچ وقت نوبت خودشو رعایت نکرده حالا ک من نتونستم برم اینجوری کرد 

گزارش کار ولی استاد بشدت گیر استاد ایمونولوژی 

صد در صد دیگ بگه روزه من قبول نمیکنم فقط میخام یه چیزی بگم ک فکر نکته  دیوننم

بگو وقتی کارت گیره فقط نزدیک ادم هایی ادم ها احمق که نیستن

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
مگه بد کرده گفته اسم من رو ننویس شاید روش نشده چون خودش برای تو ننوشته تو هم برای اون بنویسی خواسته ...

نه گلم چون رفته اسمش رو  با یکی دیگه نوشته دیگ من لازم نیست اسمشو بنویسم حالا اگ کسی ننوشته بود من بایت می نوشتم

2790
2778
2791
2779
2792