2777
2789

چند وقته زندگی دیگه برام معنایی نداره 

و فکر اینکه روزی وجود نخواهم داشت باعث شده همه چیز واسم بی معنی بشه

زیاد به این موضوع فکر می کنم دوست دارم نظرتون رو بدونم

بخوان با من ، به نام آزادی ,که غم هرگز نماند!

بستگی به طرز فکرت داره . اگه هنوز خدا تو زندگیت جایی داشته باشه خودت میتونی نور و امید رو تو زندگی به دست بیاری

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا هستیم بگردیم بخوریم بپوشیم و..... تا هستیم ازخودمون چیزای خوب بزاریم و مفید باشیم و کتاب بخونیم و قدرهمچیو بدونیم و...... بستگی داره زندگی با زنده موندن هدف تمام موجودات همینه اما انسانه ک تکامل پیدا میکنه و هدفی داره 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

خوب آره

ولی از این فرصتی دادن میتونیم نهایت استفاده بکنیم

من اعتفاد دارم هر کسی رسالتی داره که باید تو دنیا انجامش 

بده

دیگه اون برمیگرده به خودش و شناخت از خودش و شرایط زندگی و موقعیت هایی که قرارر

میگیره

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
به نظر منم بیهوده هست  در مقیاس ابعاد و زمان جهان‌های کشف شده ما از یه ویروس کوچکتریم

دقیقا حتی از ویروس هم کوچکتر می شیم

بخاطر مرگ زندگی معنی پیدا میکنه

دخالت کردن توی زندگی دیگران و قضاوت کردنشون کار انسان های بی ملاحظه و بی فرهنگه...چه تو مسائل بچه آوردن باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی...انسان های عاقل فرهنگ سازی می‌کنند،تبلیغ می‌کنند،آگاه سازی می‌کنند!زندگی شخصی با زندگی اجتماعی فرق میکنه...زندگی شخصی چیزیه که بین خودت و خانوادته و زندکی اجتماعی چیزیه که تو برای جامعه به اشتراک میذاری.پس انقدر نگید به خودم مربوطه به خودم مربوطه حتی طرز صحبت کردن شما توی خیابون به بقیه مربوطه...فقط انسان های بی تمدن جامعه رو برای خودشون میدونن یه انسان متمدن آرامش جامعه رو بهم نمیریزه.ریشه فلسفه اعتقادات از چهارچوب ها گرفته میشه یا حتی میشه به پوشش تشبیهش کرد...و یک انسان بی لباس عریان خطاب میشه نه پوشش متفاوت.کسی که به بد دهنی اعتقاد داره اعتقاد نیست بی اعتقادیه.پس هر اعتقادی قابل احترامه ولی بی اعتقادی ارزشی نداره پس پایبندی به بی اعتقادی طنزی بیش نیست.انتقادپذیر بودن خوبه ولی انتقاد یه انسان عاقل و بالغ رو می‌پذیرم.به نظر و رفتار انسان ها نگاه نکن نصفشون دلیل کارهاشون رو نمیدونن اگر میخوای راه درست رو بری دنبال حقیقت برو.

هیچ زمانی مهم تر از زمان حال نیست 

روی اون تمرکز کن 

کارایی بکن که دوست داری و لذت میبری 

شاید ما بمیریم ولی بعضی از دستاورد ها و کارامون تا مدت ها میتونه باقی بمونه

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

روزگار همینه گلم 

هرکسی به دنیامیادوی قصه ای داره وباید شخصیت وقته روتا جای خدا صلاح میدونه انجام بده

این دنیای زودگدرمحل امتحان الهی ست 

امیدوارم همه سربلندبیرون بیایم

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
بستگی به طرز فکرت داره . اگه هنوز خدا تو زندگیت جایی داشته باشه خودت میتونی نور و امید رو تو زندگی ب ...

خدا رو قبول دارم ولی از وقتی به آخرت قبول ندارم و برای مرگ توضیح و توجیهی ندارم همه چیز عجیب شده

خدا رو قبول دارم ولی از وقتی به آخرت قبول ندارم و برای مرگ توضیح و توجیهی ندارم همه چیز عجیب شده

مرگ دقیقا شکل دیگه تولده و اینکه قرار نیست همه چیز توی این جهان باشه مخصوصا پاداش یا جزای آدما 

البته بحث در مورد مرگ عمیق تر از این حرفاست فقط نمی‌خوام طولانی حرف بزنم

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  
هیچ زمانی مهم تر از زمان حال نیست  روی اون تمرکز کن  کارایی بکن که دوست داری و لذت میبری ...

می دونی هر موقع به چهل سالگی فکر می کنم با خودم می گم بابا آنقدر به اینا فکر نکن. چهارده سالته هنوز به اونجا نرسیدی ولی جدیدا به این نتیجه رسیدم زمان چقدر زود می گذره و بهترین زمان زندگیم همین الانه که تا چند وقت دیگه از دستش میدم