2777
2789
عنوان

خانم هایی که دوقلو باردارن

372 بازدید | 25 پست

دوتا جنین یکی پایین هست یکی بالا

تو ماه هفت

میگه پایینی خیلی حرکت داره

میترسه 

میگه پهلو راست دراز میکشم خوبه

اما پخلو چپ خیلی لگد میزنه

مگر یک ساعتهایی نباید بخوابه و اروم باشه

شنبه هم نوبت سونو داره

سوال دوستمه

تجربه ای دارید بگید عزیزان

یعنی تازگی این جور شده یا مثلا یه مدت

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

چیز خاصی نیست.برای من قل پایینی تحت فشار بود تکون نمیخورد.‌له و لورده به دنیا اومد طفلی

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنده بود؟؟

اره بابا😂😂💁‍♀️ ولی خیلی کج و کوله بود. بعد از دوماه  اوکی شد. سر و گوشش تحت فشار بود. 

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
چیز خاصی نیست.برای من قل پایینی تحت فشار بود تکون نمیخورد.‌له و لورده به دنیا اومد طفلی

میگه من هروقت نفخ و اینا داشتم اینجوری بود

میگه ایندفعه دیگه نفخم وحستناک بود

میگه خوب نشد

چندهفته زایمان کردین؟ مدام یعنی همش درحال تکون خوردن بودن؟ بعد دکتر چیزی نگفت؟

نه عزیزم خیلی کم پیش میومد ک آروم باشن من 31 هفته زایمان کردم نه بخاطر تکونای بچه بخاطر بالا بردن آنزیم کبد 

نه عزیزم خیلی کم پیش میومد ک آروم باشن من 31 هفته زایمان کردم نه بخاطر تکونای بچه بخاطر بالا بردن آن ...

ببخشید سوالام زیاده

آمپول ریه زدین؟

بچه ها دستگاه رفتن؟

وای ترسیدم  🥺😂 خداروشکر عزیزم خدانگهشون داره  جنسیتشون چیه؟

دختر پسرن😂  جنین توکیسه ی آبه،چیزیش نمیشه.ولی تحت فشار شدید باشه،این مشکلات براش ممکنه پیش بیاد

‌یه قل من توی کانال زایمان بود چند روز وبیمازستان بستری بودم که دنیا نیان تا برسن😅به همین خاطر کمی له و لورده بود

میگه من هروقت نفخ و اینا داشتم اینجوری بود میگه ایندفعه دیگه نفخم وحستناک بود میگه خوب نشد

تکون زیاد مشکلی نیست.‌تکون کم خطرناکه