2777
2789
عنوان

هی میخوام دلم رو دریا کنم نمیشه

83 بازدید | 6 پست

با اینکه تازه عمل جراحی داشتم رفتم یک داروی ترکیبی از یه داروخونه برای مادرم بگیرم که کلی معطلی داشت، قرار بود پست برام بسته بیاره، سپردم به خونه، ولی با این حال زنگ خونمون زده شده و مادرم باز نکرده که صدا از ایفون نیومد، خیلی اعصابم خورد شد ولی هی دارم خودم رو کنترل میکنم، قضیه بعدش این که شب یلدا برادرم اینا گفتن میاییم تو یک ساختمون هستیم ولی وقتی جراحی کردم هیچ کدوم نگفتن کاری داری، پولی نیاز داری بهت قرض بدیم، هی میخوام دلم رو دریا کنم ولی شب تو خواب دیدم میرم بکشمشون، نمیدونم چیکار کنم اروم بشم

⁦⁩⁦

با این جمله اروم میشی

همه قرار نیست مطابق میل من زندگی کنن و قرارم نیست همونقدری ک من بهشون ارزش میدن متقابلا بهم ارزش بدن

تلخه ولی واقعیته

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                 ۱۴۰۴/۴/۴ 🌱🦋

دلتو دریا نکن این دیگه اسمش میشه بلانسبت حماقت 

بهشون خدمات زبادی نده احترام و زندگی مسالمت امیز کافیه 

محبت یک طرفه کثافت میاره و روح ادمو مریص میکنه 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راجع به برادرت هم الان اكثرا اينجور شدن ما ماشين نداريم برادرم دوتا دارن تو يه ساختمونيم گاهي توي موارد خاص تعارف كردن ولي در كل هركسي فكر خودشه 

يا من فكر اين بودم بريم سينما من چند ساله نرفتم فكر اونا هم بودم چند روز پيش ديدم با دوستشون دارن ميرم اصلا به ماهم نگفتن خيلي عادي رفتن خوب چيكار كنم همه جا اينجور شده نميشه اما چيزي گفت و اون رابطه رو از پايه خراب كرد

راجع به برادرت هم الان اكثرا اينجور شدن ما ماشين نداريم برادرم دوتا دارن تو يه ساختمونيم گاهي توي مو ...

درسته ولی این کمال وقاحته که وقتی مریض هستیم نیستن ولی موقع شادی خودشونو دعوت میکنن 

⁦⁩⁦
درسته ولی این کمال وقاحته که وقتی مریض هستیم نیستن ولی موقع شادی خودشونو دعوت میکنن 

ديگه همينه از عروس و برادر نميشه توقع داشت بعد هم مگه نميان خونه مادرتون؟ ديگه همه ميرن خونه بزرگتر 

خيلي قشنگ تر بود رابطه ها گرم تر بود اما چه ميشه كرد؟ خواهر شوهر هم اگر ذره اي چيزي بگه خيلي بد ميشه من خودمم عروسم ميدونم حساسيت رو خواهر شور زياده الكي خودتو زشت نكن اگر كاري هم ميكني به نيت محبت و احترام به مادرت باشه