2777
2789
عنوان

تغییراتتون بعد ۱۸ سالگی چیا بودن ؟👀

| مشاهده متن کامل بحث + 1862 بازدید | 30 پست

تو سن ۱۳ و ۱۴ سالگی طبیعیه من خیلی افتضاح بودم صورت پر مو،بینی ورم داشت،ابروها پیوسته و پر پشت و بلند،چشمام پف داشت زیر چشمام گود و سیاه افتضاح به طوری که الآن که عکسای اون دوره رو خالم می‌فرسته افسردگی شدید میگیرمو دوست دارم خودکشی کنم😂💔

الآن اصلاح کردم همه میگن پوستم سفید شده آخه دوران بلوغ سبزه بودم ...بینیم خیلی کوچیکتر شده ...چشمام بازتر و گشادتر شده🥺لبام بهشون رسیدگی میکنم صاف شده و ...

قطعا تغییر میکنی❤️🦢

😊آقایون درخواست دوستی ندن😇

من اصلا از پوست صورتم راضی نیستمم😥😥😥 من جوش نداشتم وقتی رفتم اصلاح از اون موقع جوشای خیلی ریز در اومد خیلی افتضاح بود اولش ولی حالا رفته کمی ولی جاشون مونده و به خاطر اینکه عینک میزنم و استیکمات دارم کلا دور چشام کمی سیاع دیدع میشه اونم گفتن با عمل چشام درست مییشه ک اونم بعد ۱۸ سالع

دماغمم متوسط ولی به مامانم میگم ( چون اونم عمل کرده دماغشو) منم می خوام بعد ۱۸ برم عمل 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشگل شدم ، به شدت زشت بودم 

جوری خوشگل شدم که دوستام دیدم میگفتن معجزه 😅🤣🤣🤣🤣

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .
تو سن ۱۳ و ۱۴ سالگی طبیعیه من خیلی افتضاح بودم صورت پر مو،بینی ورم داشت،ابروها پیوسته و پر پشت و بلن ...

13/۱۴ نیستم ۱۷ 🥲😂

همچنان قیافه تخ*دانی به قول یکی از دوستان😂

خوشگل شدم ، به شدت زشت بودم  جوری خوشگل شدم که دوستام دیدم میگفتن معجزه 😅🤣🤣🤣🤣

دقیقا من الآن چند وقت پیش رفتم با مامانم عروسی ...دیدم فامیلامون سرد احوالپرسی میکردن...بعد به مامانبزرگم گفتن نوه تون نبود نیومده،عروستونو*که مامانم باشه*دیدیم ...گفته با مامانش بوده بعد چند روز فهمیدن من بودم الآن ۱۹ام اونوقتا ۱۳ بودم🤣

😊آقایون درخواست دوستی ندن😇

دماغمو عمل کردم .

حدود ۱۵ کیلو اضافه کردم که خیلی تاثیر خوب رو چهره ام داشت .

فکر نکنم کسی از قدیم منو ببینه بشناسه .

گلدوزی رو یاد گرفتم ، 

سبک لباس پوشیدن و ارایشمو عوض کردم ، 

شخصیتمو طوری که دوست داشتم شکل دادم ، 

دانشگاه رفتم و برگشتم شوهر کردم الآنم باردارم در خدمت شما 😂 تازگیا هم دارم ساز یاد میگیرم .

ولی خب انقد ۱۸ سالگی برام دور میاد که انگار یه قرن ازش گذشته

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر ، آرام تر از آهو بی باک ترم از شیرهر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر ، رنج از پی رنج آید ، زنجیر پی زنجیر.  به خدا سپردم و توکل کردم، زندگیمو خودش ساخت تو هم خودتو بسپار بهش بهت قول میدم زندگیتو می‌سازه                                         خدایا خیلی شکرت بابت همه چیز بابت تمام معجزه و کمک هات بابت تموم چیزایی که فقط خودم میدونم و خودت نشود فاش کسی آنچه میان منو توست 🌾                                  
همیشه از همون لچگی چه تو بلوغ چه نوجوانی چه جوانی زیبا و بدون نقص بودم جمله ای که همیشه تو بچگی میشن ...

خوشبحالتون پس

کاش منم اعتماد به نفس و قیافه خوب داشتم

دماغمو عمل کردم . حدود ۱۵ کیلو اضافه کردم که خیلی تاثیر خوب رو چهره ام داشت . فکر نکنم کسی از قدیم ...

منم صورتم زیاد لاغر نیست ولی زیرچشمام سیاهه 🥲🥲🥲🤦

دقیقا من الآن چند وقت پیش رفتم با مامانم عروسی ...دیدم فامیلامون سرد احوالپرسی میکردن...بعد به مامان ...

🤣😅 کلا دوران بلوغ نابود بودیم

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .
قیافم خیلی بهتر شده پوستمم خیلی بهتر شد البته ب پوستم رسیدم بینیو نمیتونم بگم چون عمل کردم😂

منم باید عمل کنم 

بابام بینی فوق العاده گوشتی داره

مامانم فوق العاده استخوانی

منم ترکیبی شدم بدبختی 😂😂😂یعنی وحشتناک 

منم باید عمل کنم  بابام بینی فوق العاده گوشتی داره مامانم فوق العاده استخوانی منم ترکیبی شدم ...

اشکال نداره عمل میکنی 

کلا ایرانیا از لحاظ دماغ در حقشون نامردی شده😂

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 54 دقیقه پیش
2791
2779
2792