2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماه تولدم ؟ اونی که تو فکرشم دوسم داره؟بهم فک میکنه؟

ماه تولد از فروردین تا اسفنده آدم ساده بی ریا هستی .کسی بفکرت نیست برا ازدواج ولی برا دوستی خوش

گذرونی یه نفر تو دلش ایراز علاقه کرده بیاد جلو دیگه باخودت

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
سلاااام. میشه بگین من پزشکی قبول میشم امسال یا نه؟

بله اما بدون مطالعه نه

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
بله اما بدون مطالعه نه

من حتما مطالعه خوب و با برنامه رو ادامه میدم...اما حس واقعی شما به این موضوع چیه؟ یعنی حس خوبی دارین بهش؟

نمی‌خوام برای امیدوار کردن من اینو بگین خواهش میکنم

[QUOTE=321211564]از فروردین تا اسفند😐🤣 خب کیه ؟مشخصات بگو 

من حتما مطالعه خوب و با برنامه رو ادامه میدم...اما حس واقعی شما به این موضوع چیه؟ یعنی حس خوبی دارین ...

حس خوب دارم ولی اگر خودت را وابسته نی نی خاله زنونک نکنی حتما میشی 

؟؟؟

عزیز اونی که دوستش داری خبر ندارد و اشاره فهم نیست بفهمد دوسش داری....باهاش صحبت کن.

حس شیشم نیستی نه؟ اتفاقا میدونه  حتی اگه ندونه هم نمیتونم بهش بگم

من حسم اینه نمیدوند بهش بگو