2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مال تغییر هورمونهای ب نظرم 

تغییر هورمونها در این حد که پانیک بشین...
این هم یه مقدار زیادیه...
برای خودتون میگم

اگه خیلی اذیتتون میکنه این ماجرا یه دکتر برین
هرماه هرماه این اتفاق بخواد بیفته سخته....

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
علامتت چیه مطمینی یا تو نت خوندی فقط 

نه چندساله پانیک میشم اما الان چند وقته قبل پریود حمله بهم دست میده ،احساس خفگی ضربان قلب بالا سستی دست وپام فکرای عجیب بعد ک پریود میشم باز خوب میشم

سلام گلم 

شما هنوز دارو میخورید؟

منم ۵ ساله دارو اعصاب میخورم

نمیدونم بهتر شدم یا نه 

هی بدتر میشم و بازم یکم بهتر میشم ولی کامل خوب نشدم

الان دکتر عوض کردم داروهایی داده ک به معده ام نمیسازه و سرگیجه ام دارم

نمیدونم برم پیش دکتر قبلیم یا نه؟ 

خوابمم کمتر شده خیلی اذیتم 

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢
سلام گلم  شما هنوز دارو میخورید؟ منم ۵ ساله دارو اعصاب میخورم نمیدونم بهتر شدم یا نه  ...

سلام آره من میخورم دارو‌اما نمی‌دونم چرا کامل خوب نیستم برو دکتر قبلی بگو‌برات عوض کنه اگه دخترا خوب بود چرا عوض کردی 

من پرخاشگریم زیاده اصلا کنترل ندارم رو خودم موقع عصبانیت ،افکارمم ک‌بماند....

منم سرچ کردم آلپرازولام تاپیک شما رو دیدم. چقدر دغدغه هامون مشترکه. منم حمله پانیک بهم دست میده و مجبورم این قرصو مصرف کنم. ای کاش مثل خیلی های دیگه اصلا نمیدونستم پانیک چیه قرص اعصاب چیه🥺😔

منم سرچ کردم آلپرازولام تاپیک شما رو دیدم. چقدر دغدغه هامون مشترکه. منم حمله پانیک بهم دست میده و مج ...

الپروزولام چند میخوری شما؟ 

من نیم میل میخورم

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢