2777
2789
عنوان

کانادا یا هلند

603 بازدید | 16 پست

بچه‌ها برای مهاجرت پزشک و کادر درمان کدوم کشور بهتره 

کانادا از این نظر که مهاجرت پذیر تر هست و زبان اولش هم انگلیسی هست واقعا خوبه ولی بیشتر بابت آب و هواش  میگن طولانی و اذیت کننده هست یا اینکه خیلی خیلی مهاجر از جاهای مختلف مخصوصا آسیا هستن و بحث مالیات و موارد دیگه  

هلند بی نظیره 

جدی؟ 

شما اطلاعاتی یا موردی به ذهنتون میرسه بگید یکم؟ 

مردمش اوکی ان؟ من شنیدم بهتر از نروژ یا آلمان یا حالا اتریش و ایناست رفتار مردمش و سرد نیستن خیلی و مهاجرپذیرترن

فقط نکته منفیش گویا خدمات پزشکیش هست که خیلی طول می‌کشه و پیدا کردن خونه و یکم هم گرونی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی؟  شما اطلاعاتی یا موردی به ذهنتون میرسه بگید یکم؟  مردمش اوکی ان؟ من شنیدم بهتر از ن ...

هر کشوری معایب   و  مزایای خودش رو داره . هلند کشور آرام و زیبایی  است . بنظرم مهاجرت به  هر شکلی  سخته 

باید شرایط . علاقمندی ها خودتون رو ببینید . آلمان کشور مدرنی است ولی خب مردمش   هنوز  حس ناسیونالیستی شدی دارن . اما مردم هلند مهربان تر   هستن . کانادا بنظرم زیاد   جالب نیست   یه دهکده   جهانی است  برای کار کردن 

هلند که مالیاتش بیشتره

تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.

به عنوان کادر درمان قطعا کانادا. برای هلند باید هلندی تا سی۱ بلد بشید که اصلا کار راحتی نیست

آخر بدمَد صبح امید از شب من... ——> بعد از چند سال اومدم بگم که بالاخره دمید! جوری که هیچوقت فکرشو نمیکردم
به عنوان کادر درمان قطعا کانادا. برای هلند باید هلندی تا سی۱ بلد بشید که اصلا کار راحتی نیست

عزیزم شما کانادا اید ؟ بیشتر آب و هوا و طولانی بودن زمستون فکر میکنم اذیت کنه ☹️ 

دروغ چرا خودمم ترجیحم کاناداعه هم بابت زبان و هم بابت اینکه کشور مهاجر پذیری هست منتها جدیدا خیلی بد میگن نمی‌دونم چرا😑

عزیزم شما کانادا اید ؟ بیشتر آب و هوا و طولانی بودن زمستون فکر میکنم اذیت کنه ☹️  دروغ چرا خود ...

من هلندم برای همین گفتم کانادا

آخر بدمَد صبح امید از شب من... ——> بعد از چند سال اومدم بگم که بالاخره دمید! جوری که هیچوقت فکرشو نمیکردم
عزیزم شما کانادا اید ؟ بیشتر آب و هوا و طولانی بودن زمستون فکر میکنم اذیت کنه ☹️  دروغ چرا خود ...

من خودم پرستاری خوندم ولی ادامه‌اش ندادم بخاطر ی سری محدودیت‌های کادر درمان بودن و فیلد کاریم رو تغییر دادم ولی اگر جای شما بودم و پرستار مونده بودم حتما حتما به آمریکا فکر میکردم، آزمون برابر کردن مدرک تو کانادا خیلی خیلی سخت‌تر از آمریکاس و درکل شرایط آمریکا برای پرستار‌ها خیلی خوبه

اینجا شما باید سی۱ هلندی بگیرید که هلندی هیچجای دنیا دیگه به کارتون نمیاد و از طرفی کلی امتحان بدید، و در نهایت هم حقوق بالایی نخواهید داشت. حقوق خیلی خیلی متوسط خواهید داشت و اصلا ارزشش رو نداره در نظر من

ولی تو کشوری مثل آمریکا درآمد خیلی بالا میتونید داشته باشید و به زبان انگلیسی میتونید کار کنید و…

من خودم پرستاری خوندم ولی ادامه‌اش ندادم بخاطر ی سری محدودیت‌های کادر درمان بودن و فیلد کاریم رو تغی ...

عزیزم درست میگید ممنونم واقعا بابت راهنمایی و اینکه در کل شرایط مهاجرت برای پرستارا راحت تر هست به نسبت پزشکا

ممکنه در خصوص رشته پزشکی هم بگید به جز المان و سوئد بنظرتون میشه به کشوری مثل کانادا یا امریکا هم فکر کرد؟

من خودم پرستاری خوندم ولی ادامه‌اش ندادم بخاطر ی سری محدودیت‌های کادر درمان بودن و فیلد کاریم رو تغی ...

دقیقا همین طوره که میگید ولی خب فکر میکنم مدرک پزشکای ایران‌رو خیلی قبول ندارن و روند سخت تر و طولانی داری 

ممنون میشم اگه راهنمایی کنید 

من راستش راجع به پزشکی هیج اطلاعی ندارم، راجع به پرستاری چون رشته خودم بود اطلاعات جمع کرده بودم