2777
2789
عنوان

کاربر fandogh

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 35 پست
چون طرفم مذهبی بود و اینکه ادامه مطلبم نوشته بودم هر کسی که خدا را قبول داره چه مذهبی چه غیرمذهبی. و ...

باید در جاهایی مثل نی نی سایت جوری صحبت کنیم که حالت جسارت به فرد یا گروه خاصی رو نداشته باشه. چون کاربران که ما رو نمیشناسند. 

تو همین نی نی سایت این قدر ضد مذهبی ها عده ای تاپیک زدند و پست گذاشتند که مذهبی ها حق دارند حساس بشند. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

باید در جاهایی مثل نی نی سایت جوری صحبت کنیم که حالت جسارت به فرد یا گروه خاصی رو نداشته باشه. چون ک ...

ولی بخدا بعضی کاربرای اینجا مشکل دارند.

رسیدم به آنجا که هیچ همه بود...💫🍃🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون طرفم مذهبی بود و اینکه ادامه مطلبم نوشته بودم هر کسی که خدا را قبول داره چه مذهبی چه غیرمذهبی. و ...

استارتر این تاپیک @zibaaa1377 ادم خوبیه. 

از من در برابر کاربری که به ناحق علیه من تاپیک زده بود یعنی گندمکم حمایت کرده. 

من اولش فکر کردم شما از گندمکم که من رو هم ناراحت کرده ناراحت هستید که گفتم چه ادم بدیه. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

ولی بخدا بعضی کاربرای اینجا مشکل دارند.

بعضی کاربرها مثل اون گندمکم بله. مشکل دارند. ولی @zibaaa1377 نه. ادم خوبیه. 

ان شاءالله که خوب باشه.

خوب هست. 

@zibaaa1377    

من باید از شما معذرت خواهی کنم. 

نی نی سایت خیلی سایت عجیبی هست! 

من دیدم یک کاربر اومده بهم میگه اون کاربر اومده امروز تو تاپیکش اذیتش کرده. 

فکر کردم گندمکم رو میگه که علیه من تاپیک زده. گفتم چه ادم بدیه. 

بعد رفتم تو تاپیک امروزش که ببینم گندمکم چی کار کرده؟ کنجکاو شدم بدونم. 

دیدم با گندمکم بحث نکرده. خیلی تعجب کردم. این کاربر دید من اینجا از شما تشکر کردم. اومده از شما داره پیش من بدگویی میکنه و ریپلای به من میزنه تو تاپیک شما! اصلا فکر نمیکردم منظورش شما باشید. بعد ازش پرسیدم من گندمکم رو گفتم ادم بدیه. منظورت همین بود؟ گفت نه. استارتر این تاپیک رو میگم! خواستم پاک کنم اون پست که گفتم چه ادم بدیه رو. ولی دیدم امکان حذف نیست چون دیر شده. بیشتر از سه دقیقه بگذره نمیشه پست رو حذف کرد. 

خیلی معذرت میخوام از شما. به خدا قسم فکر کردم منظورش از کاربر بد گندمکم هست. اصلا فکر نمیکردم منظورش شما باشید و تو تاپیک شما وقتی من از شما تشکر کردم به من ریپلای بزنه و از شما بدگویی کنه! 

بعد سعی کردم بهش بگم اشتباه میکنه در مورد شما. 

خواهش میکنم لطفا من رو ببخشید که نوشته بودم چه ادم بدیه. 

چه ادم بدیه.  ممنون که گفتید چه جور ادمیه.

@نون_بربریییی  

ببین چه قدر عجیبه نی نی سایت؟ 

اصلا فکر نمیکردم منظور این کاربر از کاربر بدی که میگه استارتر این تاپیک یعنی @zibaaa1377 باشه. 

اون کاربر میبینه من از استارتر این تاپیک تشکر کردم. بعد میاد به من ریپلای میزنه تو تاپیک ایشون و بدگویی میکنه از ایشون! من فکر کردم گندمکم که علیه من تاپیک زده رو میگه. نوشتم چه ادم بدیه. ممنون که گفتید  چه جور ادمیه. به خدا یک درصد احتمال ندادم که منظورش از کاربر بد استارتر این تاپیک باشه. بعد که گفت منظورش استارتر این تاپیک بوده خیلی شرمنده شدم. 

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

استارتر خواهش میکنم من رو ببخش به خاطر این پستم. اگه میشد پاک کنم پاک میکردمش. ولی سه دقیقه گذشته نمیشه پاک کرد پست رو متاسفانه. تا سه دقیقه بعد گذاشتن پست میشه پاک کرد پست رو. 

استاتر عزیز @دختر_12   از شما تو همین تاپیک حمایت کردن و قصد توهین ب شما رو نداشتم سوتفاهم ...

ممنونم. 

اصلا فکرش رو هم نمیکردم که منظور اون فرد استارتر این تاپیک باشه. 

استارتر خیلی خانم خوبی هستند. با عقل و منطق حرف میزنند. 

@zibaaa1377       من باید از شما معذرت خواهی کنم.  نی نی سایت خیلی سایت ...

@zibaaa1377  

شما خانم خیلی فهمیده و عاقل و خوبی هستید. 

لطفا این پست من رو بخونید. توضیح دادم که چی شد که من بدون این که بفهمم منظور اون کاربر کیه اون پست بد و نامناسب رو گذاشتم. 

به خدا قسم فکر نمیکردم اون کاربر منظورش شما بوده باشید. 

خواهش میکنم من رو ببخشید به خاطر اون پستم. 

من اصلا شما رو خانم بدی نمیدونم. 

اولش فکر کردم اون کاربر گندمکم رو میگه که اون پست رو گذاشتم. 

عزیزم این کاربر کلا کارش ایجاد دعوا تو تاپیک هاست تو تاپیک منم اومده با من درگیره شده. بنظرم اینجور ...

حلال نکن،منم به هیچ وجه شما رو حلال نمیکنم اگر چه از این حرکت تنفر دارم ولی چون گفتید منم اینو میگم،شما الان با این حرفت منو قضاوت کردی،واگذارت میکنم به خدا،شما اومدی علنا به مذهبی ها توهین میکنی و فقط خودت رو برتر میدونی که این اشتباهه...

@zibaaa1377       من باید از شما معذرت خواهی کنم.  نی نی سایت خیلی سایت ...

بله دقیقا،من از این حرکت زشت و زننده که بعضی کاربرا مثل این کاربر مینو،تا بهشون یه حرفی یعنی که به مزاقشون خوش نمیاد شروع میکنن به گفتن اینکه واگذارت کردم به خدا و حلالت نمیکنم و از این حرفا خیلییی بدم میاد....

باید به این افراد گفت که شما که تحمل شنیدن نظر مخالف ندارید خیلی اشتباه میکنید که تاپیک میزنید و اعصاب مردم رو خورد میکنید به خاطر یه مشت حرف های بی اساس و بی پایه خودتون بعد هم ادعای مذهبی بودن و هفت نسل مذهبی بودنشون هم میشه...واقعا از حرکتش ناراحت شدم و دقیقا مثل خودش که منو واگذار کرد به خدا بابت کاری که نکردم و حرفی که نزدم،منم واگذارش میکنم به خدا و حلالش نمیکنم...ببخشید سرت رو درد آوردم...

بله دقیقا،من از این حرکت زشت و زننده که بعضی کاربرا مثل این کاربر مینو،تا بهشون یه حرفی یعنی که به م ...

حق دارید ناراحت باشید. 

رفتارش خیلی بد بود.