2777
2789
عنوان

جای جوش

90 بازدید | 13 پست

سلام تو صورتم جای جوش عمیق دارم هر راهی هم رفتم درمان نشده مشکلم این نیست مشکلم فقط حرف مردمو خیلی زخم زبون میزنن حتی خانواده ام میگن اینجوری هستی ازدواج نکردی و نمیکنی هم بخدا دست خودم نیست منم اینجوریم

لیزر co2 کن خوب میشی چند جلسه انجام بده رفع میشه به مرور 

برنامه ریز درسی ، ساعتی و مبحثی به صورت هفته ای یک بار‌.      با قیمت مد نظر خودتان در هر پایه ای و رفع اشکالات درسی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اول سابسیژن کردم بعد لیزر co2 به مرور خیلی کمترو جاش پر تر شد البته ۳ جلسم مونده هنوز 

اگه اذیتی واقعن دنبال راه چارش باش 

برنامه ریز درسی ، ساعتی و مبحثی به صورت هفته ای یک بار‌.      با قیمت مد نظر خودتان در هر پایه ای و رفع اشکالات درسی
من اول سابسیژن کردم بعد لیزر co2 به مرور خیلی کمترو جاش پر تر شد البته ۳ جلسم مونده هنوز  اگه ...

عزیزم میتونم بپرسم چند جلسه رفتین و هر جلسه چقدر هزینه کردین؟ اگه دوس داشتی جواب بده 

عزیزم توجه نکن و خودتو دوست داشته باشه خاله ی من افتضاحه صورتش ولی بهترین زندگی و همسرم داره  ...

این حرف مردم راحت نمیزاره زنداداشم خواستگار فرستاده الان میگه میگن صورت دختر پر از چاله چوله است بدجوری دلمو شکستن فقط کارم شده گریه 

عزیزم کردم همه پولهامو دادم به این چیزها دوباره شده مثل اولش

وای عجیبه بخدا 

عزیزم میتونم بپرسم چند جلسه رفتین و هر جلسه چقدر هزینه کردین؟ اگه دوس داشتی جواب بده 

سابسیژنو یادم نیست چون پارسال درست این موقعها انجام دادم ولی ولی لیزرو جلسه ای ۲ و نیم ملیون میگیره و ۲ جلست انجام دادم ولی بهتر شدم با قبل خیلی تغیر کرده قرمزیاش رفع شده عمقش خیلی کمتر شده به مرورو خوب میسه