2777
2789
عنوان

مشهدم

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 46 پست

عزیزم می‌تونی سلام من به امام رضا برسونی و بگی مریم داره ۲۶ روز بهتون سلام میده ، نمی‌خوای جواب سلامش بدید🥲

بگو به گناهاش نگاه نکن به دل شکسته و خسته اش نگاه کن و یه همسر خوب با خصوصیات که می‌خواد بهش بده خیییییلی زود تا باهاش بیاد حرمت برای شکر گزاری و تشکر

توروخدا خیییییلی دعام کن بدجوری خسته‌ام ، انشالله که نفست برام حق باشه امام رضا حاجتم بده به زودی، آمین

ممنون ازت خیلی ممنون🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای @گل_قشنگ   @دختر_اردیبهشتم     @دعایشب     @جوجه_کوکی &nbs ...

ممنونم 🌹

التماس دعا🌷 یا ضامن آهو🥺🤲

زندگی به من یاد داد...... برای داشتن آرامش و آسایش..... امروز را با خدا قدم بردارم ..... و فردا را به اون بسپارم.....
برای @آیه_و_آیماه     @امام_رضاجانم     @emam_reza     @دل_غ ...

از شما و اسی ممنونم

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

اسی جون حاجت روا انشالله

تو رو خدا و لطفا دعام کنید من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭😭

تو رو خدا و لطفا برای حفظ آبروی من و عزیزانم خیییییلیییی دعا کنید 😭🙏

تو رو خدا دعام کنید انشالله هر کی من و عزیزانم رو اذیت کرد و در حقمون ظلم و بدی کرد امروز تقاص پس بده انشالله🙏😭💔

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

برا همتون دعا کردم انشالله به خواست دلتون برسید

ای ماه تو زیبایی ولی من ماهی را میشناسم که از تو زیبا تر است او در مرام و معرفت همتا ندارد بدین خاطر است که اورا ابوالفضل (ع)مینامند نامش عباس(ع) است زیبا چون ماه دلیر مثل شیر  بلند قامت همچون سرو او قنر بنی هاشم است 
میشه امضامو برا آقا بخونی ۲۷ اذر ختم به خیر بشه

عزیزم منم  یازده بهمن آزمون جامع دارم چندم هستی؟

ای ماه تو زیبایی ولی من ماهی را میشناسم که از تو زیبا تر است او در مرام و معرفت همتا ندارد بدین خاطر است که اورا ابوالفضل (ع)مینامند نامش عباس(ع) است زیبا چون ماه دلیر مثل شیر  بلند قامت همچون سرو او قنر بنی هاشم است 
عزیزم منم  یازده بهمن آزمون جامع دارم چندم هستی؟

دانشجوام

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بازم میری؟

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔