2777
2789
عنوان

محبوب ترین نام در لندن و بریتانیا

1299 بازدید | 84 پست

✅ «محمد» محبوب‌ترین نام برای نوزادان پسر در انگلیس!

🔹️فهرست محبوب‌ترین نام‌های سال ۲۰۲۳ در انگلیس نشان می‌دهد نام «محمد» مثل سال گذشته در صدر قرار گرفته است.

🔹️پس از محمد، اسامی «نوا» (برگرفته از نوح) و «تئو» (از ریشه یونانی به معنای هدیه خداوند) در رتبه‌های دوم و سوم قرار گرفتند.

باورتون میشه تو لندن و بریتانیا در اروپا بالاترین فراوانی و محبوب ترین نام یک نام اسلامی عربی باشه؟! 

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/

راستش خیر باورم نمیشه.

محمد نام زیبایی هست ولی بین ما مسلمان ها محبوب هست

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه باورمون نمیشه! آمارها رو از کجا درمیارید شما؟؟؟

راست میگن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
راستش خیر باورم نمیشه. محمد نام زیبایی هست ولی بین ما مسلمان ها محبوب هست

ویکی پدیا آمریکایی هم زده خبرش رو، تو اینترنت جستجو کنید 

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/

عه این جوکو چن ساعت پیشم گفتی 

درست میگن ها 

همیشه الیور و نواه و محمد جزو ۵ تای اول هستن

۲۰۲۲ محمد بالای بقیه بود