2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

311 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها من با خانواده همسرم تو یه ساختمون هستیم 

خیلی محترم و با محبت هستن

خواهرشوهرم چن وقت دیگه عروسیشه و میره

همه کار های خونه شون غذا پختن و نظافت و نگهداری از نوه هاشون بعضی وقتا میذارن اونجا با خاهرشوهرم بود

حالا منم بعضی وقتا که خواهر نبود نهار یا شام براشون میخام بعد یه مدت شد وظیفه و ب زور ترکشون دادم حالاا اگه اون بره اینا وظیفه من میشه؟خیلی ذهنم درگیره 

اینم بگم مادرشوهرم اصلا آشپزی نمیکنه میگه بلد نیستم حتی ﮼ میخرع یکی باید براش خنک‌کنه و بعد بسته بندی

گردن نگیر

الکی میگه از تنبلیشه 

بلد نیست از گوشی یاد بگیره مگه عهد قجره الان آموزش همه چی تو اینترنت هست 

هر عابدی گذشته ای دارد و هر گناهکاری آینده ای .اگر آقا هستی لطف کن به هیچ وجه تو تایپک من شرکت نکن پستای منم ریپلای نکن.....از همه مردای نی نی سایت متنفرم ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گردن نگیر الکی میگه از تنبلیشه  بلد نیست از گوشی یاد بگیره مگه عهد قجره الان آموزش همه چی تو ...

نمیتونه از نت استفاده کنه☹️و همیشه یکی بوده براش همه چیو آماده کرده

😂😂بذار اونا بخرن تو بپز بعد خودت و شوهرتم برا شام یا نهار اونجا باشین

15سالم بــود ک عاشقت شدم ،با حرفات خامم کردی و عقل از سرن پروندی ،دیگ هیچی برام مهـــم نبود(ن آبروی پدر ن مادر)،همه ی زندگیم تو شــده بودی،خونوادم مخالفت کردن و من تو رو انتخاب کردم حتی حاضر شدم بخاطرت آبروی بابامو ببرم،همه چی ب خوبی پیش رف خونوادمم قبولت کردن روز جشن فرا رسید و من بخاطر آرایشگری ک تو انتخاب کردی بعد 6 روز از عقدمون یه سیلی خوردم،اونروز پیش همه حتی غریبه ها هم خورد شدم،از اونروز ب بعد دیگ هیچی مث قبل نشد،من بجای روزای خوش،روزای بد زندگیمو گذروندم،بخاطر حـــرفات،مـادرت منو تحقیر کرد پیش عروس داییم،از اونروز دیگ خیلی پیر شدم دیگ همون دختری نشدم ک بقیه میشناختن شدم یه دختر سرد و بی احساس،دلم شد مث سنگ الانم ک 20 سالمه وقتی بهم نگا میکنن فک میکنن من یه زن 30 سالم
وا یعنی چی میگه بلد نیستم اگه مادر شوهرتون زمین گیر هست و درتوانش نیست بحثش جداست ولی اینکه بلد نیست ...

نه عزیز زمین گیر نیس و سالم هس خداروشکر

چی بگم اینطور میگه

ی بار وسط سرویس شستن بودن منو کشاند پایین براشون نهار آماده کنم

نمیتونه از نت استفاده کنه☹️و همیشه یکی بوده براش همه چیو آماده کرده

اینا همه بهانست که کار نکنه بزار خودش یاد بگیره فوقش کتاب آشپزی میگیره 

ننه بزرگ من یاد گرفت از گوشی و نت استفاده کنه 

وقتی ببینه کسی نیست مجبور میشه همه رو یاد بگیره نیمرو بپزه با سیب زمنی و بندری تا دستش راه بیاته 

خودتو ناقص نکن که هیچ تشکز نیمکنن طلبکارم میشن که از تو خونه بابات ناقص بودی

هر عابدی گذشته ای دارد و هر گناهکاری آینده ای .اگر آقا هستی لطف کن به هیچ وجه تو تایپک من شرکت نکن پستای منم ریپلای نکن.....از همه مردای نی نی سایت متنفرم ...