2777
2789
عنوان

سیاست ها و زنانگی

245 بازدید | 18 پست

خانوما لطفا هرتجربه ای دارین توهرزمینه ای از زندگی مشترکتون وسیاست هاتون نسبت به همسرتون که موفقیت امیز بوده چه توی نرم کردن وشوهراتون

چه عشوه گریاتون

چه سیاست های مالی

لطفا تجربیاتتونو دراختیارمون بزارید ماهم اوستا شیم😁♥️

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران

تاپیکمو بخون

🙄

😂😂😂😂😂😂😂😂

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیکمو بخون 🙄 😂😂😂😂😂😂😂😂

خب😐

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران
من شوهر ندارم ولی راجب پارتنرم میتونم بگم که هروقت چیزی که از ته قلب میخواست بودم و این بشدت جواب دا ...

هیستری:

تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.
خیلی نیازی نیست خودتو کشته مرده نشون بدی نه بگم سرد باشی اما زیاده روی نکن  البته بنده یک عدد ...

نکته تا تجربه نداری نظری نده دربارش یهو تو موقعیت می بینی ترفند ها جواب نمیده

طرفدار حق و عقلانیت💙 

من شوهر ندارم ولی راجب پارتنرم میتونم بگم که هروقت چیزی که از ته قلب میخواست بودم و این بشدت جواب دا ...

اره من تجربه جفتشو داشتم اما دوس پسر باشوهر خیلی متفاوته

وااااقعا متفاوته

ننه باباشم بشوری بزاری کنار هیچی نمیگه اما خدا نکنه همون شوهرت باشه دیگه واویلاس

ترفند نیست کلا محبت زیاد تو ذوق میزنه 

متوجه ام این یک اصله کلیه، اما خب یهو رو یه آدم خاص جواب نمیده که مثلا بگی حد وسط بهش محبت کنم اونم باهام درست رفتار کنه 

طرفدار حق و عقلانیت💙 

خب😐

یعنی تو کار خودم موندم...

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

اره موافقم ولی من هیچوقت توهین نکردم  

نه درکل میگم خواستم مطلبو برسونم منم توهین نمیکنم اما مردا تورابطه دوستی خیلی بیشتر حواسشون به اخلاق و رفتارشون هست تا زندگی مشترک