2777
2789
عنوان

تأخیر گفتار تاخیر کلام

415 بازدید | 10 پست

پسرم ۴ سالشه اما هنوز حرف نمیزنه دکترا تشخیص تاخیر دادن تا سه سالگی درکشم پایین بود نسبت به هم سناش اما الان درکش بهتر شده ..مهارت هایی که داره نقاشی مثل یه بچه ۱۲ ساله میکشه مثلا یا تمام حروف کوچیک و بزرگ انگلیسی بلده بخونه و بنویسه اونم به ترتیب ..اعداد یک تا بیست فارسی و خارجی ..شیش تا رنگو بلده اشکال هندسی بلده ولی حرف نمیزنه حدود ۲۰۰ تا کلمه داره الان ..اگه تجربه مشابهی داشتین ممنون میشم راهنماییم کنید

اول ازهمه لطفا گوشی وتلویزیون داخل خونه صفرش کنید دوم اینکه تعاملتون رو باهاش بسیاااااااار زیادکنید توکارهای خانه دخالتش بدید مدااااام باهاش صحبت کنید شعر بخونید بازی کنید

غلام همت آنم که زیر چرخ کمبود ز  هرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است /دوتا گل پسر دارم ممنون میشم برا سلامتی وعاقبت بخیریشون صلوات بفرستی اگه فرستادی لایک کن منم بفرستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا برات حفظش کنه درخواست دوستی بده

غلام همت آنم که زیر چرخ کمبود ز  هرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است /دوتا گل پسر دارم ممنون میشم برا سلامتی وعاقبت بخیریشون صلوات بفرستی اگه فرستادی لایک کن منم بفرستم

مثلا بگو مامان علی بیا سفره بچینیم مامان جان اب وبده مامان قاشق بزار تو بشقاب مامان نمک وبده مامان غذا خوشمزه اس یانه ببین یه غذا خوردن چقد میشه صحبت کرد وفعل هارو گفت ونمایش عروسکی باهاش بازی کن بگو بیا بریم بیرون شعر پاییز زیر درخت بخونیم بعد اونجاکه شعر پاییز ومیخونی بگو نگاه علی درختا برگاشون ریخته درمورد فصل پاییز هم توضیح بده خلاصه انقد حرف بزن وتوضیح بده که حد نداره

مثلا بگو مامان علی بیا سفره بچینیم مامان جان اب وبده مامان قاشق بزار تو بشقاب مامان نمک وبده مامان غ ...

مثلا پسرم فقط درختو گلو میشناسه اسمن ..پاییز و برگ رو نمیشناسه به اسم 

شما چرا فکر میکنی نمیشناسه یا درک نداره تو مغز بچه که نیستین عزیزم شما حرفتو بزن وتوضیحتو بده بعدم چرا به چشم بچه ی کم هوش نگاش میکنی 

حتمااااااااا خواهش میکنم فقط برای یک ماه تلویزیون به طور کامللللل خاموش کنید گوشی هم ندید بهش اصلاااااا موسیقی وصداهم همینطور بعد ببینید بهترمیشه یا نه