2777
2789
عنوان

این موضوع خیانت حساب میشه؟؟ 🙁

483 بازدید | 17 پست

اول یه مقدمه ای بگم، توی تموم صحبتام منظورم از دوست داشتن، صرفا دوست داشتنه نه بیشتر نه کمتر، پس لطفا نیاید بگید اگه اینجوریه پس عاشق نیستی و...   میدونم نیستم و نمیخوام هم باشم‌😊

بحث اصلی؛

یه آقایی هس که همکارمه بیشتر از یه ساله، از روز اول به دلم نشست. از نظر ظاهری و شخصیت و... واقعا بی نقصه. تنها بدیش اینه که بعضی وقتا مودی میشه. بدون هیچ دلیلی قیافه میگیره، یهو فرداش خوش‌برخورد میشه و این چرخه آزاردهنده ادامه داره.  نکته منفی احتمالی دیگرش اینه که خب من به اونصورت نمیشناسمش ممکنه صرفا بعنوان همکار خوب باشه و تو زندگی شخصی آدم سالمی حتی نباشه.

من یه سال پیش با یکی دیگه وارد رابطه شدم، این فردو خیلی دوسش داشتم و هنوزم باهمیم فقط چون یه سال از رابطمون گذشته بیشتر با خوب و بد هم آشناییم و اینجوری شده که من الان این آدمو با کل خصوصیات مثبت و منفیش میشناسم.خصوصیت منفیش اینه که یه کم درمورد کنترل و مدیریت خودش نیاز به بهبود داره.از نظر کاری و اجتماعی گااهی خیلییی ضعیف و شکننده میشه و بشدت ترحم انگیز و غیرقابل اتکا. اما از طرفی قلبش خیلی باهام مهربونه و بشدت دوسم داره و تو این موضوع برام جای تردیدی نیست.

من میترسم یه روز مجبور شم بین این دو نفر یکیو انتخاب کنم واقعا برام وحشتناکه. 

از اولی نمیتونم بگذرم چون همیشه یه حس عجیب و خاصی ازش میگیرم و اواخر احساس میکنم رفتاراش معنی دار شدن.

از دومی هم سخته بگذرم چون واقعا هیچ پسریو ندیدم اینقدر مهربون و صادق باشه‌. همینطور یه سال پای گریه و خنده هم بودیم بیشتر از اونچه بتونید تصور کنید. برام مث عضو خونواده شده‌ نمیتونم براحتی به ترک کردنش فکر کنم.

اگه روزی که ازش میترسم برسه چیکار کنم؟؟؟

الان که دارم احتمالشو میدم و به چگونگی موضوع فکر میکنم خودش خیانت نیست؟؟ 

خیلی حالم بده. خیلی زیاد

اول مشخص کن در حال حاضر کدومو میخای

نمیشه ک تو یه دل دو تا معشوق

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

دو تاش با هم که نمیشه

بالاخره باید انتخاب کنی

فقط اینو بگم آدما از دور جذابن بعد که می شناسی به عمق ماجرا پی میبری 

منظورم اون آقا نبود کلی میگم از ظاهر و تو محل کار نمیشه آدمارو شناخت کامل

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول مشخص کن در حال حاضر کدومو میخای نمیشه ک تو یه دل دو تا معشوق

اگه میتونستم مشخص کنم که تاپیک نمیزدم😂

هردو خصوصیات مثبت و منفی دارن اصلا نمیشه گف یکی حتما برتره

اگه میتونستم مشخص کنم که تاپیک نمیزدم😂 هردو خصوصیات مثبت و منفی دارن اصلا نمیشه گف یکی حتما برتره

حتما برتری ملاک نیست ک،ببین کدوم به دلت میشینه هواتو داره 

یادت باشه همیشه اونی ک دوستت داره رو انتخاب کن نه اونی ک دوستش داری

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
اگه میتونستم مشخص کنم که تاپیک نمیزدم😂 هردو خصوصیات مثبت و منفی دارن اصلا نمیشه گف یکی حتما برتره

اولا اون همکارتون معلوم نیست شما رو میخواد یا نه 

بعد حس میکنم حستون نسبت به دوستتون فقط وابستگیه

خیلی شرایط مسخره و در عین حال سختیه برام

می دونم سخته تجربه کردم تقریبا

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

میگن اگ بین دو نفر گیر کردی دومی رو انتخاب کن چون اگ اولیو دوست داشتی ب دومی فک نمیکردی

ولی من میگم رل خودت خوبه همین ک میدونی مهربونه و صادقه و دوست داره دیگ چ میخای

هروقت روز بدی رو تجربه کردی بدون ک هیچکس به تو وعده نداده که زندگیت بدون مشکل خواهد بود ولی حواست باشه ک اون فقط یک روز بد بود نه ی زندگی بد!!!

بنظرم راجع به دومی مطمئن تری،شناخت ازش داری و وارد رابطه شدین با هم،سعی کن اولی رو واسه خودت پررنگ نکنی که سر دوراهی قرار بگیری،اولی رو ممکنه وارد رابطه بشی ادم درستی نباشه و در این صورت یه ادم خوب و صادق رو از دست دادی😢

خدایا به امید خودت...🤍🦋،درخواست دوستی رد میشه🙃
حتما برتری ملاک نیست ک،ببین کدوم به دلت میشینه هواتو داره  یادت باشه همیشه اونی ک دوستت داره ر ...

ببین اونی که باهاش هستم دوستم داره، منم دارم اما نه به شکل روزای اول که آدم آتیشش تند باشه. علاقم کم نشده فقط منطقی تر و ملایم تر شده و طبیعیه چون الان با "شناخت" ترکیب شده و بدیاشو کامل دارم میبینم.

اون همکارمو قطعا ازش شناخت کافی ندارم و نمیدونم پشت چهره خوبش ممکنه چه آدمی باشه. من هیچ کاری برا رفتن سمتش نکردم و نمیکنم اما مدتیه احساس میکنم رفتاراش جوری شده که بوی دوس داشتن میده. راستش میترسم علنا بیاد بهم پیشنهاد بده و تو ذهنم شک بیفته نسبت به رابطه فعلیم