2777
2789

تو خواب دیدم یجایی هستیم انگار یکم خارج از شهره بعد کلا اتیش گرفته داره میسوزه ما هم نگاهش میکردیم بابام یک سال فوت شده اونم تو خوابم بود بهم گفت برو نیای این طرف اتیش هستش بعد از خواب پریدم تعبیر داره؟

البته یچیزم بگم این خواب دو شب پیش من دیروز یه قرار مهم داشتم که برعکس انتظارم خیلی بد پیش رفت نکنه میگفته این قرارو نرم؟

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

اره دیدم کسی تعبیر کرد بگو

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم یه بار دیدم با عموم یه جای بلند ایستادم داریم نگاه میکنیم یهو یه قسمت آتیش گرفت ، عمو گفت میبینی اون خوونه من و توست خونه ماست که میسوزه ، طولی نکشید خواهر زادم بخاطر یه دختر  کل فامیل رو بهم زد هر چی تو خونشون بود زد شکست خراب کرد همه ما واقعا سوختیم با خواهرم ، اما خواب تو خوبه که پدرت گفته نرو اونور اتیشه

خودم یه بار دیدم با عموم یه جای بلند ایستادم داریم نگاه میکنیم یهو یه قسمت آتیش گرفت ، عمو گفت میبین ...

اهان نه اون خونه رو نمیشناختم

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖