2777
2789
عنوان

کیا قبول دارن

117 بازدید | 16 پست

اگه جوون هستید گول "سن فقط یه عدده" رو نخورید. هر چی جلوتر میرید کم حوصله‌تر و کم انرژی‌تر میشید. قدرت یادگیری‌ کم میشه. بدن‌ ضعیف‌تر میشه و حافظه‌ بدتر و متابولیزم آهسته‌تر. از ۷۰ سالگی صحبت نمی‌کنم. از ۳۰ کم‌کم تغییرات میاد سراغ آدم. دهه ۲۰ هر چی بکارید بقیه عمر برداشت می‌کنید.

آدم که جوون‌تره فکر می‌کنه فعلا برای انجام فلان کار و یادگیری فلان مهارت وقت داره. پس مدام هی کارها رو عقب میندازه. غافل از اینکه فردا که میاد دیگه نه توان انجام کاری واسه آدم مونده و نه حوصله یادگیری مهارتی. بعد ۳۰ سالگی میوه بذری‌رو می‌خوری که قبلش کاشتی‌.

کاربر قدیمی....زمان پرویز زاهد...استیکرهای متحرک و رقصنده.... یه جورایی سایت کاریابی بود... کاش برگردیم به ۸۹.... رشت وزاهد و امیر فنی 😅امیر فنی تست میکنم    زاهد تست میکنیم😅😅یهویی ۱۰۰نفر پیداشون میکردیم و تاپیک شروع میشد

تا دهه سوم زندگی چیکار کردید 

از دهه ۳۰ به بعد باید برداشت کنید 🥺🥺🥺

کاربر قدیمی....زمان پرویز زاهد...استیکرهای متحرک و رقصنده.... یه جورایی سایت کاریابی بود... کاش برگردیم به ۸۹.... رشت وزاهد و امیر فنی 😅امیر فنی تست میکنم    زاهد تست میکنیم😅😅یهویی ۱۰۰نفر پیداشون میکردیم و تاپیک شروع میشد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره درسته ولی اگه هی اینو به خودت بگی و از پس کاری برنیای اونوقت فشار شدید روانی رو باید تحمل کنی      که وای زمانم داره میگذره وای من بی عرضه هستم که نتونستم این کارو تو این سن بکنم وای پیر شدم        

من ک هیچی قبل از سی ی لیسانس و ی بچه 🤣

پشیمونم.. از زندگانیم گله دارد جوانی ام.. بزرگترین تصمیم های زندگیم رو وقتی گرفتم ک هنوز عاقل نشده بودم.. دندون عقل داشتم فک میکردم عاقلم.. اون موقع ک فقط  ی مشت غرور بودم و طراوت و زیبایی جوانی..کاش برگردم ب 18 سالگیم
من دقیقا از ۲۵ سالگی به بعد حس کردم که داره روند پیری شروع میشه برام. توانایی‌هام و قدرت حافظه‌م دار ...

از ۲۵ سال قبلت راضی ای

نه قبول ندارم 

چی را؟؟

من ک هیچی قبل از سی ی لیسانس و ی بچه 🤣

منم لیسانس و دوتا بچه و مغازه داری

بله همه‌ی توانم رو خرج کردم گاهی موفق شدم گاهی نه

شاکر باش

اینکه از ۳۰ سالگی دیگه هیچی قرار نیست به آدم اضافه بشه اتفاقا خیلی ها رو دیدم از ۳۰ سالگی تازه عاقل ...

عاقل شدن به کنار چون پخته میشیم 

اما جامعه بی رحمه 

واقعا کاری نمیشه کرد  هر چی فکر میکنم 

اینکه از ۳۰ سالگی دیگه هیچی قرار نیست به آدم اضافه بشه اتفاقا خیلی ها رو دیدم از ۳۰ سالگی تازه عاقل ...

توان به مرور و به تدریج کم میشه نه یهویی

خیلیا زندگی از ۳۰ سالگی براشون شروع شده تازه

عاقل شدن به کنار چون پخته میشیم  اما جامعه بی رحمه  واقعا کاری نمیشه کرد  هر چی فکر ...

جامعه که برای همه بی رحم هست ولی من منظورم اینه اتفاقا آدم قبل شاید ۳۰ سالگی شاید از سر زور و اجبار و یا تو حاشیه هست ولی از یه سنی به بعد خودش می خواد یه کاری انجام بده حواسش بیشتر جمع کارش هست کمتر به قضاوت دیگران اهمیت میده بیشتر قدر خودشو می‌دونه