2777
2789
عنوان

خاهرها میایید کمک،😔

396 بازدید | 20 پست

من بتازگی متوجه شدم بیماری چشمی دارم که درمان نداره و نهایت دنیا بسیار تار میشه ، دلیل ابتلا رو نمیدونم ولی ۵سالی که بچه م معلولیت شدید مبتلا شد ، بسیار گریه کردم ۳سال هر روز گریه کردم ، بی خابی زیاد ،غصه زیاد و،،،،، زده به چشمام ، مبشه این شب عزیز برا من و پسرم دعا کنید بخدا از زمین و زمان نا امیدم 😔، التماس دعا و صلوات دارم ازتون ، شما هم ان شالله به حاجتتون برسید،🌹🤲 الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستین شما هم ان شالله به ارزو هاتون برسین،😊

دعا کنید امشب بخوابم فردا بلند نشم خبر مرگم بیرون ببرن به امید حضرت زهرا امشب بخوابم بلند نشم دیگه میخوام بمیرم خدا اگه هستی جونمو بگیر انشالله پرچم منو دم در بزنن فردا

یه دختر 17 ساله اردیبهشتی پرانرژی 🤭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

برای منم دعا کن منم بچم بیماره 

یا فاطمه الزهرا 😭

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم😊❤❤❤ فرزندانم عزیزان دلم،  الله خیر حافظا و هو الرحم الراحمین. شفای کامل بیمارم صلوات.
عزیزم امشب موقع نماز شب دعاتون میکنم  به خدا امید داشته باشین 🌹

میشه برای شفای کامل پسر منم دعا کنی ممنون🙏🙏🙏

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم😊❤❤❤ فرزندانم عزیزان دلم،  الله خیر حافظا و هو الرحم الراحمین. شفای کامل بیمارم صلوات.
2804
دعا کنید امشب بخوابم فردا بلند نشم خبر مرگم بیرون ببرن به امید حضرت زهرا امشب بخوابم بلند نشم دیگه م ...

خدا نکنه ، ۱۷سالته (امضات)،دخترم خدا خودش به حق صاحب این شب عزیز مشکلت رو حل کنه 

2805
سلام عزیزم مشکل چشمت چیه؟  اسمش  دلیلش چیه  الان زندگیت چطوره؟

سلام ، اسم بیماری چشم من ماکولا ، یعنی تخریب شبکیه درمان نداره ، فقط دکترها میتونن سرعت پیشرفت بیماری رو کم کنن، دکتر گفت استرس باعث پیشرفت سریع تخریب میشه ، که باید برم روانپزشک دارو ارامبخش بگیرم ، چون نمیتونم استرس نداشته باشم، دعامون کنید لطفاً ،🌹

سلام ، اسم بیماری چشم من ماکولا ، یعنی تخریب شبکیه درمان نداره ، فقط دکترها میتونن سرعت پیشرفت بیمار ...

باشه حتمااا دعاتون میکنم 

علائمتون چی بود؟ چطوری فهمیدیدن؟ چشماتون ضعیف بود از اول؟ 

کاش منم مثل شماها بزرگترین دغدغم این بود که چرا دوس‌پسرم به جای عزیزم بهم گفته تو :) . 
2801