2777
2789
عنوان

دوسش داشتم

124 بازدید | 10 پست

بچه ها خیلی دوسش داشتم ولی تمام حرفش این بود دوست بمونیم و تو دوستي رابطه داشته باشیم و ازدواج نکنیم ولی من عاشقانه می خواستم باهاش زندگی سالم داشته باشم و ازش بچه داشته باشم آخرش هم باهم دعوای شدید کردیم و من خودمو بستم به قرص راحت تر بتونم تحمل کنم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزدلم چرا این کارو با خودت میکنی??

رفت که رفت به درک وقتی اون فقط میخواد ازت لذت ببره چرا تو دلت میخواد باهاش بمونی?خواهر منم همین حالتو داشت با یه پسری دوست میشه پسره همش بهش میگفت باشه میام خواستگاریت اینا..بابای من خیلی رو این مسائل حساسه یه روز ابجیم برای بابام تعریف کرد بابام گفت اگه بخوادت.میاد رسما خواستگاری گوشیشو گذاشت رو اوپن پسره زنگ زد گفت الو مهتاب??اسم الکی گذاشت بود برا خودش بابام گفت مهتاب باهات حرفی نداره اگه دوستش داری میتونی بیای خواستگاریش اینجور چیزا تو کت ما نمیره پسره هم گفت من میخوام فقط با دخترتون باشم همین دیگه بابای منم قاطی کرد😂😂ولی قبل از اینکه اتفاقی بیافته شناختیمش پلشت رو ابجیم. هم قطع ارتباط کرد ...

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲