2777
2789
عنوان

کات دوستی

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 24 پست
پس حرفمو میفهمی چی میگم تجربه داری. ینی میگی بذارم بیان خواستگاری و بعد اینجوری تمومش کنم؟

اگه واقعا نمیتونی تمومش کنی با خونوادت حرف بزن در جریان بذارشون   بگو آقا من نمی‌خوام با این پسره ازدواج کنم    بگو ببین خونوادت با این ایده کنار میان؟ 

اگه واقعا نمیتونی تمومش کنی با خونوادت حرف بزن در جریان بذارشون   بگو آقا من نمی‌خوا ...

فک کنم بگن اگه نمیخوای تمومش کن ولی اگر دو دلی کمک مارومیخوای باید بشناسیم بعد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کنم بگن اگه نمیخوای تمومش کن ولی اگر دو دلی کمک مارومیخوای باید بشناسیم بعد

نمی‌دونم والا من جای تو نیستم  نمی‌دونم اون رلت تو دلت هست هنوز یا نه ولی تا وقتی درموردش با خونوادت حرف نزدی اینجوری فکر نکن  شاید اتفاقا قبول کنن کمکت کنن

نمی‌دونم والا من جای تو نیستم  نمی‌دونم اون رلت تو دلت هست هنوز یا نه ولی تا وقتی درموردش با خو ...

من به خونوادم معرفیش کردم خواهرمم هم زمان یکی و معرفی کرد من خودم دو دل بودم بعد معرفیم حس کردم از کیس اون خیلی تعریف شد از ظاهرش مال من خیلی حرفی نزدن از این نظرم دلسرد شدم حس کردم مال اون بهتر انتخاب شده چون دوستی قدیمی نبوده و با فکر باز با معیار الان انتخاب شده افسرده شدم گفتم مال من با رابطه بچگی

من به خونوادم معرفیش کردم خواهرمم هم زمان یکی و معرفی کرد من خودم دو دل بودم بعد معرفیم حس کردم از ک ...

خب پس کات کن بلاخره مطمئن باش هر کسی تو هر بازه زمانی ممکنه دلش بشکنه     ناراحت نباش دلش شکسته        بهتر از اینه که با کسی زندگی کنه که دوستش نداره

حالا الان بهش زیاد فکر نکن  فردا پس فردا فکر کن که مغزت یکم قبلش استراحت کرده

دعا کن چیزی که خیرمه سر راهم باشه خواهرمو میبینم حسرت میخورم انگار خیلی مصممه خوشحاله من ولی تکلیفم روشن نیست:(((((((

دعا کن چیزی که خیرمه سر راهم باشه خواهرمو میبینم حسرت میخورم انگار خیلی مصممه خوشحاله من ولی تکلیفم ...

امیدوارم هر چی صلاحته برات پیش بیاد ولی برای اینجور مسائل مهم بهتره با مشاور کاربلد مشورت کنی