یه دونه خیلی نامردیه من یه سری اتفاقاتی برامون افتاد اگه بچه هام همدیگه رو نداشتن با هم درد دل کنن نمیدونم چه بلایی سر روحشون میومد😭 خدارو صد هزاربار شکر که تنها نبودن
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
فقط مالی نیست وضعیت فعلی ،باید جایی بتونیم سکونت کنیم یا نه وضعیت هوا آب طبیعتو...
بعدم آمادگی والدین شامل اعصاب داشتن و آرامشم میشه
𓆃ایران زمین𓄂 "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتابهایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتابهای تازهای بنویسد، فرهنگ تازهای جعل کند و تاریخ تازهای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان میخواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آنها ازروشنشدن ذهن زن میترسند؛چون میدانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*
منم پسرم دو سالونیمشه جاریم بچه دوم بدنیا اورده چنان خودشو مادر شوهرم باابو تاب میگن بچش بچش ...
اووو حالا تا ۵ ۶ سالگیش وقت هست عجله نکن
چاتای سابقم💕 خدارو داشتن حس خوبیه....❤ (نیها صدام کنید😍) ❤ تیرماهیم❤ عاشق بارونم،سنگ صبور و مَحرَم اَسرار بقیه ، اما "تنها" این تنهاییم بخاطر اینه که یه سریارو خوب نمیشناسم و یه سریای دیگرو خوب میشناسم! دلمو انقدر شکستن قلبمو انقدر زیرپاشون له کردن تا یاد گرفتم قوی باشم! خاطره ها نمیمیرن...کاش میشد که پاک کن دستم بگیرم و چیزایی که آزارم میدن رو از حافظم پاک کنم.... برام صلوات بفرستید و دعا کنید من به دعا محتاجم🖤🍂(درخواست دوستی قبول نمیکنم..)(عجب صبری خدا دارد..!) (اکثر تاپیک هام مال خودم نیستن از زبان اطرافیان و برای حل مشکل اوناست) (هیچوقت اجازه ندید که یک نفر بشه همه ی دنیاتون) (واسه ظهور آقا امام زمان صلوات) در لحظاتی از درد کسی به داد آدم نمیرسد؛ رنج همیشه تنهاست!
خب دیگه تو این گرونی چند با بچه اصلا خوب نیست اون بچه وقتی کلی وسیله میخواد نمیشه بگیم نداریم چون برا آیندش لازمه و اونایی که ندارن خیلی هاشون به جایی نرسیدن چون مدرسه خوب کنکور قبول شدن لباس خوب و... پول میخواد الان از هر روانشناسی بپرسی میگه ۸۰ ۹۰ درصد آدم های موفق پدر و مادرشون وضع مالی خوبی داشتن بعدشم هر شخصی یک اتاق مجزا میخواد برا چند تا بچه چجوری اتاق جور باشه اونایی که اتاق مستقل ندارن خیلی اذیت میشن و واقعا آرزوشونه و نیازه و اعصاب خوردی هم سر این بیاد تو خونه که اون روان بچه هم اذیت میشه
دوم هم برا یک مادر خیلی سخته دو تا بچه بزرگ کردن و از لحاظ عاطفی کامل حمایت نشه بچه