2777
2789
عنوان

خدایا از من گذر

207 بازدید | 26 پست

وای میخواستم خودمو بندازم جلوی ماشینا بمیرم فقط😭😭😭😭😭😭😭

دوست پسرم بوسم کرد منم بهش اجازه دادم خدایا چرا اینکارو کردم خدا ازم نگذاه کاش بمبرم همین الان😭😭😭😭😭

مشکلات بزرگم را به خدای بزرگم میسپارم

بندازی جلو ماشینا بمیری که با گناه میری که،

راهش توبس،نه مردن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا اونو لعنت کنه ک باعث شده تو تسلیم بشی ..خودتو اذیت نکن ..خدا میبخشه تورو 

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

بندازی جلو ماشینا بمیری که با گناه میری که، راهش توبس،نه مردن

توبه کردم ولی میدونم هیچجوره پاک نمیشم فقط باید بمیرم😭

مشکلات بزرگم را به خدای بزرگم میسپارم
توبه کردم ولی میدونم هیچجوره پاک نمیشم فقط باید بمیرم😭

توبه کردی تموم دیگه،اینجا گفتی،اشکال نداره،فقط من و تو و هزاران کاربر دیگه ایم،🙄😁

ولی جای دیگه گناه رو نگو چون عادی میشه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
فرانسوی توروخدا بهم نخندید توورخدا مسخرم نکنید خیلی حالم بده😭

فرانسوی چجور بوسیه؟

اینا رو میبینی اقای رنگو...

#کاربر آقا                  #یه مرد غیر معمولی دارم زیر بولیز...         #هر روز تو آینه میگم سرمایم تویی...         #نمیتونم و نمیشه نیست تو عادت من...            #منو از پا نمیندازه یه شیشه سیانورم...          #باید ب یه جا میرسیدم وقتی میام نتونی بلند نشی از جات...       #پی رویام با تلاش زیاد از حدو...                         
ازاون عمیقا  

یاعلی😶