برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
خدا اونو لعنت کنه ک باعث شده تو تسلیم بشی ..خودتو اذیت نکن ..خدا میبخشه تورو
من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭
توبه کردم ولی میدونم هیچجوره پاک نمیشم فقط باید بمیرم😭
توبه کردی تموم دیگه،اینجا گفتی،اشکال نداره،فقط من و تو و هزاران کاربر دیگه ایم،🙄😁
ولی جای دیگه گناه رو نگو چون عادی میشه
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
فرانسوی توروخدا بهم نخندید توورخدا مسخرم نکنید خیلی حالم بده😭
فرانسوی چجور بوسیه؟
#کاربر آقا #یه مرد غیر معمولی دارم زیر بولیز... #هر روز تو آینه میگم سرمایم تویی... #نمیتونم و نمیشه نیست تو عادت من... #منو از پا نمیندازه یه شیشه سیانورم...#باید ب یه جا میرسیدم وقتی میام نتونی بلند نشی از جات...#پی رویام با تلاش زیاد از حدو...