2777
2789
عنوان

شوهرم

139 بازدید | 8 پست

بچها من دارم خل میشم 

یعنی دارم خودمو میزنم 

مغزم داره رد میدهههههه

مادر شوهر خواهر شوهرام منو از سگ پس تر کردن 

هرچی از دهنشون در اومد بهم گفتن 

بد ما داریم میریم کربلا اولین سفرمونه 

شوهرم بر میگرده میکع برا همه یعنی پدر مادر خواهر برادرا سوغاتی بیاریم 

من حتی گفتم  برا این که نگه این دختره فلانه 

برا خونواده خودمم هیچی نمیارم 

یعنی من شوهرم انقد منو ارزش نمیده  هرچی از دهنشون در اومد گفتن 

وااییییی دارم. از حرص خوردن میمیرم 

🥺🥺🥺🥺

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داری میری کربلا .دلتو صاف کن .ببخشون برو .این لذتش بیشتر تا اینک ددت پر از کینه باشه 😌معامله کن با خدا ..خیلی لذت بخشه و سود منده 

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

اگه مجبوری به خانواده شوهرت بگیری برای خانواده خودت هم حتمابگیر...  تو دلت میمونه خیلی حس بدیه 

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 
عزیزم چطور تحمل کردی چرا سکوت کردی من جات بودم شلوار میکشیدم روی سرشون    

من سکته دارم میکنم خدایی 

اصن عصبی شدم 

حالم داره از خودم بهم میخوره مث روانیا از این حجم عوضی بودن خوانوادش خودمو میزنم

من سکته دارم میکنم خدایی       اصن عصبی شدم    حالم داره از خو ...

بیشتر مردا همینن تهش میشن خانواده دوست!!

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...