2777
2789
عنوان

خیانت

103 بازدید | 6 پست

کیا خیانت دیدن بیاید اینجا ببینم میخاین چیکار کنید میخاید زندگیتونو بکنید تا حالا شده کسی شوهرش خیانت کرده باشه چوبشو خورده باشه.... من خودم ی داستان بگم برادرشوهر عمه من دنبال این کارا بود خیلی ب زنش خیانت می‌کرد زنش فهمید گفت به شوهرش چرا خیانت میکنی شوهرم گفت من دوست دارم این کارارو بکنم میخای باش نمیخای برو هرکاری دوست داشته باشم میکنم زنه هم بخاطر اینکه چیزی بلد نبود رفت آرایشگری یاد گرفت یکسال گذشت تا اینکه مرده آلزایمر میگیره حتی داداش خودشو نمیشناخت بردن آزمایش گرفتن گفتن تومور داره کل بدنشو گرفته آلزایمر گفت بعدش لاغر شد هیچی نمیتونست بخوره بعد فلج شد ب زنش گفتن بیا شوهرتو جمع کن اونم گفت ب مادرشوهرش گفت یادته بهت زنگ زدم گفتم داره خیانت میکنه تو هم گفتی بذار بره مرده‌ دیگ ب منم ربطی نداره خودت جمعش کن بعد چندماه مرده مرد 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دلت نسوزه بخدا زنشو خیلی زجر داد خیلی 

خب من ندیدمش ک 

گنا داشت تاوانشو جور دیگ میداد مثلا عاشق ی زنی میشد اونم بهش خیانت میکرد

یا مادرو خواهرش بهش بدی میکردن 

ولی این مدلی مردن 

زجر اوره خیلیهه

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                 ۱۴۰۴/۴/۴ 🌱🦋
خب من ندیدمش ک  گنا داشت تاوانشو جور دیگ میداد مثلا عاشق ی زنی میشد اونم بهش خیانت میکرد یا م ...

خب دیگ کار خدا بوده چوب خدا صدا نداره ایشالله ب حق فاطمه زهرا ک امشب شهادتش هست خدا جواب شوهر منم بده خیلی اذیتم میکنه خیلی 

خب دیگ کار خدا بوده چوب خدا صدا نداره ایشالله ب حق فاطمه زهرا ک امشب شهادتش هست خدا جواب شوهر منم بد ...

خدا کمکتون کنه ب آرامش برسین عزیزم

از خدا میخوام همیشه حال دلتون خوب باشه🤍

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                 ۱۴۰۴/۴/۴ 🌱🦋
خدا کمکتون کنه ب آرامش برسین عزیزم از خدا میخوام همیشه حال دلتون خوب باشه🤍

قربونت عزیزم امشب برام دعا کن فقط خدا بهم صبر و قدرت بده من ک اونو سپردم امشب ب فاطمه زهرا و خدا چون خدا حضرت فاطمه زهرا دید ک روز شهادتش اینا باهم رفتن عرق خوردن شب شهادتش باهم بودن ایشالله ک جوابشو بده