2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه میگن اونجا هم آنچنان سودی نداره...

نه خووبه بابا

می بینی طرف ۴ هزارتا فروش داشته

تو سودتو خوب بزار

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                                                   من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد.😍😘😘
بلد نیسم اکسپلور ببرم پستامو

محتوای خوب تولید کن 

سعی کن پستت شیر و سیو زیاد داشته باشه

من با یه سایتی سیو فیک میگرفتم مثلا ۲۰۰ و خورده ای زود میرفت اکسپلور البتع ب محتوا خیلی ربط داره

من گریستهام، آری مدتی است که با هر ضربه کوچکی، با هر بهانه اندکی به گریه میافتم. دوست من، دلم زخم دارد. همین

محتوای خوب تولید کن  سعی کن پستت شیر و سیو زیاد داشته باشه من با یه سایتی سیو فیک میگرفتم مثل ...

اگه مشکلی نیس میشه چه سایتیه ببینم فایده ای داره یا ن...

و این که لایک و سیو فیک بگیریم اینستا متوجه نمیشه؟؟

اگه مشکلی نیس میشه چه سایتیه ببینم فایده ای داره یا ن... و این که لایک و سیو فیک بگیریم اینستا متوج ...

نمیدونم میفهمه یا نه ولی برای پیج من خیلی تاثیر داشت 

فقط سیو فیک بگیر لایک و اینا نه

من گریستهام، آری مدتی است که با هر ضربه کوچکی، با هر بهانه اندکی به گریه میافتم. دوست من، دلم زخم دارد. همین

اوکی از کجا باید بگیرم

پیج من مال سه سال قبل بود

الان ندارم والا .

کانالای تلگرامی رو چک کن شاید باسه

اگه اینم بگید که چه تعداد بگیرم تا پستم بره اکسپلور ممنون میشم

من برا هر پستم ۲۰۰ ۳۰۰ تا میزدم