2777
2789

دیگه نمیرم

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡

جوابشونو میدم و از خونشون میرم و هیچ وقت تحت هیچ شرایطی برنمیگردم ب اون خونه 

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کمتربرو هم خودتون راحت ترید و هم اونا ...

بچها درسته بچن و اعصاب دیگران هم از فولاد نیست ... بهترین کار دوری و دوستی تاحدامکان

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

دیگه پامو نمیزارم اونجا....البته باید قبلش مطمعن باشیم که تربیت درستی کردیم و این بدرفتاری تقصیر بچمه مون نباشه...مثلا یکی می‌دونه بچش بی ادبه یا میزنه وسایل می‌شکونه بیشتر رو تربیت بچم کار میکنم و کسیو مقصر نمیبینم ولی اگه بدونم بی دلیل میپرن به بچم ،دیگه پامو خونشون نمیزارم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

نرو.یا بچه هات خیلی شیطونن که خودت باید مراعات کنی تا عاقل بشن و بزرکتر بشن‌یا طرفت خوشش نمیاد بری.در هر دو حالت راه حل نرفتنه

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت