2777
2789
عنوان

عمل فک

103 بازدید | 4 پست

بچه ها اینجا کسی بوده که یه کوچولو مشکل فک داشته باشه ولی قصد عملشو نداشته باشه به جاش ولی اول بینیشو عمل کرده باشه ؟ من خیلیییی کم فک ام جلوعه فک کنم اصن بعدها ها با ژل تنظیم بشه حتی و ازونجایی که خیلی کمه قصد عملشو ندارم ولی خب بینیمو غوز داره می‌خوام بینیمو عمل کنم یه دکتر فک عکسمو براش فرستادم گفت اول باید فک عمل شه توصیه نمیکنم اول بینیتو عمل کنی ولی خب من نمیخام فکم رو عمل کنم ولی خب میترسم بعد از عمل بینیم فک ام بدتر شه یا بیشتر به چشم بیاد نظر شما چیه ؟یا کسی از شما مشکل منو داشته ؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من دوستم فکشو عمل کرد خیلی بهتر شد

اون خیلی جلو بود در حدی که وقتی دندونا روهم قرار میگرفتن از داخل اهانش نصف فک پایین مشخص بود 

عمل سختیه و تا یه مدت نمیتونی چیزی بخوری 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"